Večer módy plný hviezd: Iman ako krásna šelma, Barrymore šliapla vedľa

Ďalší módny večer sa konal v New Yorku - metropole módy a sídle mnohých lifestylových vydavateľstiev. Tentoraz sa pod taktovkou Women's Wear Daily (WWD) oceňovali dizajnéri. A nechýbali krásne dámy.

30.10.2019 15:45
debata (1)
Modelka Iman v kreácii Valentino Haute Couture. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Modelka Iman v kreácii Valentino Haute Couture. Modelka Iman v kreácii Valentino Haute Couture.

Medzi laureátmi večera sa ocitli mená ako Pierpaolo Piccioli, Giorgio Armani či Stella McCartney. Každého z nich prišla podporiť aj známa tvár zo šoubiznisu. V prípade Piccioliho, ktorý tvorí pre módny dom Valentino, to bola modelka Iman. Samozrejme, odetá v pompéznej kreácii Valentino Haute Couture.

Boháčka Nicky Hilton Rothschild.
Modelka Iman v kreácii Valentino Haute Couture.
+5Herečka Drew Barrymore.

Nedala sa prehliadnuť, keďže model šiat zdobil vzor so zvieracou potlačou a materiál leskom žiaril doďaleka. Armaniho „ambasádorka“ – krásna herečka Emmy Rossum zase stavila na elegantnú a minimalistickú verziu v čierno-bielom vydaní.

Nie všetky voľby však vyjdú na jednotku. A to platilo tentoraz v prípade herečky Drew Barrymoreovej, ktorá prišla podporiť kamarátku Stellu McCartneyovú. Obliekla si zelené šaty od tejto britskej dizajnérky, ktoré zdobila jemná potlač v tkanine. Doplnila ich masívnymi okuliarmi s mierne tónovanými sklami. A výsledok skrátka neoslnil. Toto jednoducho nebol Barrymoreovej ve­čer.

Herečka Drew Barrymore. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Drew Barrymore. Herečka Drew Barrymore.

Užili si ho však aj mnohé ďalšie známe tváre, medzi nimi tiež topmodelka Hilary Rhoda či boháčka Nicky Hilton Rotschild. Ktorej z nich to najviac vyšlo na módnom poli? Prezrite si galériu a posúďte sami.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #móda #New York #Drew Barrymore #Iman

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...