Krásna Ferguson na premiére Doktor Spánok, nechýbal ani McGregor

Adaptácia kníh majstra hrôzy Stephena Kinga sú stále populárnejšie. K novým verziám príbehov To teraz pribudol aj Doktor Spánok. Hviezdy ho uviedli v Los Angeles.

01.11.2019 00:00
debata
Herečka Rebecca Ferguson na premiére filmu... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herečka Rebecca Ferguson na premiére filmu Doktor Spánok. Herečka Rebecca Ferguson na premiére filmu Doktor Spánok.

Na slávnostnej premiére sa objavil hlavný hrdina v podaní herca Ewana McGregora, ale aj jeho kolegyňa Rebecca Ferguson. Britská herečka, ktorú môžu diváci poznať napríklad z príbehu Mission: Impossible: Tieňový protokol, bola magnetom aj pre mnohých obdivovateľov.

Tridsaťpäťročná herečka stavila na model čiernych šiat na spôsob negližé z jemného lesklého hodvábneho saténu. Vyzerala zvodne a pritom veľmi nenútene.

Herec Ewan McGregor.
Detský hrdina Roger Dale Floyd z filmu Doktor...
+4Herečka Rebecca Ferguson na premiére filmu...

Na filmovom plátne sa však diváci dočkajú aj podoby, na ktorú pri nej neboli zvyknutí. A najviac zamotanú hlavu (nielen z Fergusonovej) bude mať hrdina Ewan McGregor. Herec totiž stvárnil hlavnú rolu vo filme, ktorý je akýmsi voľným pokračovaním legendárneho príbehu Žiarenie od Stephena Kinga – kultového filmu, ktorý sa dočkal spracovania režisérom Stanleym Kubrickom a v ktorom hlavnú úlohu kedysi stvárnil Jack Nicholson.

Podľa traileru je jasné, že sa do príbehu vracia množstvo hororových motívov (a spomienok) z filmu, ktorý vznikol v roku 1980. Dej sa bude odohrávať po 40 rokoch od hrozivej udalosti, ku ktorej došlo v horskom hoteli.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Ewan McGregor #Doktor Spánok #Rebecca Ferguson

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...