Heidi Klum nesklamala... Jej halloweenska maska, desivejšiu ste nevideli!

Nesklamala. Heidi Klum miluje Halloween a ešte viac jeho strašidelné premeny. A jednu ponúkla aj na svojej výročnej halloweenskej párty v New Yorku.

01.11.2019 08:39
debata (10)
Heidi Klum opäť podstúpila hodiny maskovania,... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Heidi Klum Halloween Party 2019 Heidi Klum opäť podstúpila hodiny maskovania, aby sa premenila na desivú masku pre svoj halloweensky večierok, ktorý pravidelne organizuje v New Yorku.

Nielen hostia, ale aj médiá s napätím očakávajú, s čím vlastne každý rok príde nemecká rodáčka. A tentoraz bola voľba jej masky mimoriadne desivá. Po minuloročnej premene na Fiony z rozprávky Shrek sa totiž 46-ročná mama štyroch detí nechala zamaskovať za mimozemskú bytosť, ktorá napadla astronauta vesmírnej lode (Klumovej manžel Kaulitz).

Manželia Tom Kaulitz a Heidi Klum v ich...
Topmodelka Taylor Hill na halloweenskej párty...
+6Manželia David Burtka (vľavo) a Neil Patrick...

Kým v prípade Kaulitza bolo maskovanie jednoduchšie, Klum si nechala pomaľovať skoro celé telo, aby dokonale splývalo s protetickým kostýmom, ktorý pre ňu vytvorilo. Na hlave bolo vidieť akoby odhalený mozog a na koži zase jednotlivé rezy a zošívania, akoby tak trochu pripomínala Frankensteinovské monštrum.

Aby ilúzia bola dokonalá, manželská dvojica dorazila na párty v New Yorku v priehľadnom plastovom prívese na nákladnom automobile. Priestor bol označený tabuľkou „biohazard“ a po vnútornej časti bola rozliata umelá krv.

Známa osobnosť z televízie Heidi Klum sa opäť... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Heidi Klum Halloween Party 2019 Známa osobnosť z televízie Heidi Klum sa opäť zmenila na nepoznanie v rámci svojho halloweenskeho večierka.

Rovnať sa Klumovej je takpovediac nemožné, lebo asi niet celebrity, ktorá by do halloweenskeho maskovania vložila toľko snahy, času, ale aj prostriedkov. Na jej výročnom žúre, ktorý má zároveň charitatívny podtón, však zaujali napríklad manželia Neil Patrick Harris a David Burtka ako sestry Olsenové. Ďalšie celebrity v maskách nájdete v galérii.

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #New York #Heidi Klum #párty #šok #Halloween #maska #maskovanie

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...