Ako dokonalá diva! Catherine Zeta-Jones uchvátila v maske ikony Harlowovej

Čas halloweenskych večierkov neobišiel ani Hollywood. Vo štvrtok večer sa konalo množstvo večierkov a párty. V New Yorku okrem žúru Heidi Klumovej pritiahla pozornosť aj Bette Middler.

01.11.2019 12:05
debata
Herečka Catherine Zeta-Jones prišla ako Jean... Foto: SITA/AP, Jason Mendez
Herečka Catherine Zeta-Jones prišla ako Jean Harlow na halloweensky žúr Bette Middlerovej. Herečka Catherine Zeta-Jones prišla ako Jean Harlow na halloweensky žúr Bette Middlerovej.

Slávna hudobná diva a herečka organizovala svoj benefičný Hulaween a pozvala naň množstvo hviezd zo sveta filmu aj hudby. Narozdiel od párty Klumovej, ktorá mala tú strašidelnejšiu halloweensku podobu, tu išlo o hollywoodsky glamour a poctu slávnym ikonám z filmového plátna. Jedna z dám absolútne zažiarila.

Reč je o waleskej rodáčke, herečke Catherine Zeta Jonesovej, ktorá sa na štvrtkový večer nechala zamaskovať a upraviť ako slávna filmová ikona Jean Harlow vo filme Večera o ôsmej z roku 1933. Parochňa z platinových vlasov, k nej trblietavé šaty s hlbokým dekoltom a typické obočie 30-tych rokov dokonale nakreslené čiernou ceruzkou. Päťdesiatnička vyzerala úchvatne a niet divu, že strávila asi aj najviac času pred objektívmi pozvaných médií.

zväčšiť Zľava: Herečka Catherine Zeta-Jones, jej manžel... Foto: SITA/AP, Jason Mendez
Zľava: Herečka Catherine Zeta-Jones, jej manžel Michael Douglas a hostiteľka večera Bette Midler na Middlerovej Hulaween party. Zľava: Herečka Catherine Zeta-Jones, jej manžel Michael Douglas a hostiteľka večera Bette Midler na Middlerovej Hulaween party.

Držiteľku Oscara sprevádzal, samozrejme, manžel Michael Douglas, ktorý tiež načrel do filmovej histórie. Výber jeho kostýmu padol na charakter Petra O'Toola zo slávneho Lawrenca z Arábie. Manželská dvojica pôsobila, že si celý večer veľmi užíva a zabávali sa aj v spoločnosti ďalších kolegov.

Medzi tými sa objavila napríklad herečka Judith Light ako Marlene Dietrich či herečky Joan Collins alebo Jane Krakowski. Hostiteľka Bette Midler dorazila v kreácii, ktorá pripomínala muzikálový charakter z hitu Hello, Dolly!.

Modelka Heidi Klum (vľavo) a herečka Catherine... Foto: SITA/AP
Modelka Heidi Klum (vľavo) a herečka Catherine Zeta-Jones v halloweenskych maskách. Modelka Heidi Klum (vľavo) a herečka Catherine Zeta-Jones v halloweenskych maskách.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Catherine Zeta-Jones #Halloween #maska #kostým #Jean Harlow

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...