Zo sestier sú rivalky! Aniston a Witherspoon lákajú na nový projekt, aj v Londýne

Nepochybne ambiciózny je seriálový projekt Apple TV, v ktorom sa objavia po boku dve veľké hollywoodske hviezdy. Reč je o The Morning Show s Jennifer Anistonovou a Reese Witherspoonovou.

02.11.2019 10:32
debata
Herečky a producentky Jennifer Aniston (vľavo)... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Jennifer Aniston (vľavo) a Reese Witherspoon Herečky a producentky Jennifer Aniston (vľavo) a Reese Witherspoon predstavili v Londýne nový seriál z produkcie Apple TV+ - novinku The Morning Show.

Po veľkolepej premiére v Los Angeles dvojica priniesla v piatok novinku aj do Veľkej Británie. Tentoraz v skromnejšom duchu – stačila prítomnosť oboch herečiek. V dobrej nálade sa postavili pred fotografov a novinárov a ponúkli im tak trošku aj návrat do minulosti. Ako to?

Pre Witherspoonovú a Anistonovú totiž nejde o prvý seriálový projekt, v ktorom sa objavili spoločne. Ba dokonca ich v minulosti na televíznych obrazovkách spojili aj do príbuzenského vzťahu. Ak si to náhodou už nepamätáte, v slávnom seriáli Priatelia stvárnili herečky Sestry.

Herečka Reese Witherspoon.
Herečky a producentky Jennifer Aniston (vľavo)...
+3Zľava: Režisérka Mimi Leder, herečky a...

Hoci hlavnú rolu mala pred kamerami Aniston ako Rachel, o sedem rokov mladšia kolegyňa si zahrala jej mladšiu, a výrazne rozmaznanú, sestru. Tvorcovia si ich vybrali aj pre nezapierateľnú podobu.

Už vtedy medzi hviezdami vraj vzniklo kamarátstvo a trvá dodnes. Dokonca stojí za tým, že sa obe podujali spoločne produkovať The Morning Show – seriál o televíznom prostredí, v ktorom sa bojuje o diváka všemožnými prostriedkami, bojuje sa o pravdu, ale aj moc a tiež vlastný pocit spokojnosti a sebaistoty, ktorý sa po rokoch v televíznej brandži začne z mnohých dôvodov rozpadať a vytrácať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #Jennifer Aniston #seriál #Reese Witherspoon #The Morning Show

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...