Materská? Čerství rodičia Martin s manželom vyrazili za umením

Iba pred pár dňami oznámili svetu, že ich rodina sa rozrástla. Napriek tomu spevák Ricky Martin a jeho manžel Jwan Yosef nechýbali na galavečere v Los Angeles.

04.11.2019 00:00
debata (9)
Manželia Ricky Martin (vpravo) a Jwan Yosef... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Manželia Ricky Martin (vpravo) a Jwan Yosef prišli na akciu spoločne. Manželia Ricky Martin (vpravo) a Jwan Yosef prišli na akciu spoločne.

Akcia pod názvom LACMA Art + Film Gala sa koná pravidelne už niekoľko rokov a každý si uctieva niektorého zo súčasných umelcov sveta filmu, ale aj moderného umenia. Martin sa radí medzi zberateľov a podporovateľov talentovaných umelcov (tak sa vlastne zoznámil aj so súčasným manželom) a tak zjavne na podujatí chýbať nemohol.

On oblečený v tmavomodrom smokingu, jeho polovička, výtvarník Jwan Yosef, v kombinácii sýtomodrého zamatového smokingového saka a čiernych nohavíc s lampasmi. Obaja pôsobili spokojne a užívali si večer v spoločnosti množstva ďalších hviezd.

Topmodelka Naomi Campbell v kreácii Versace.
Herečka Zoe Saldana v šatách z dielne Gucci.
+13Salma Hayek Pinault a jej manžel Francois-Henri...

Iba pár dní pred týmto podujatím pritom 47-ročný Martin oznámil, že jeho rodina sa rozšírila o ďalšieho člena – náhradná matka dvojici porodila syna Renna.

Začiatkom tohto roka sa pritom slávni manželia stali tiež rodičmi dcérky Lucie. Okrem nej Martin vychováva ešte dvojičky – 11-ročných synov Mattea a Valentina. Tí pravdepodobne strávili večer bez rodičov v spoločnosti príbuzných alebo opatrovateľky.

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #rodičia #Ricky Martin #párty #manželia #Jwan Yosef #LACMA Art + Film Gala

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...