Móda z MTV: Zvodné modelky, Ronaldova (po)odhalená snúbenica aj dramatická Lipa

Španielska Sevilla ožila v nedeľu večer hudbou. Domácou, ale aj medzinárodnou. Na vyhlásenie cien MTV European Music Awards 2019 dorazili hviezdy z celého sveta.

04.11.2019 08:26
debata
Speváčka Dua Lipa v kreácii Dion Lee. Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Speváčka Dua Lipa v kreácii Dion Lee. Speváčka Dua Lipa v kreácii Dion Lee.

Slávnostné vyhlásenie hudobných cien si nenechala ujsť napríklad speváčka Dua Lipa, ktorá momentálne patrí medzi najpopulárnejšie zjavy popovej scény. V čiernej dramatickej kreácii Dion Lee zvádzala na červenom koberci, ale ešte odvážnejšia bola počas vystúpenia. To sa totiž prezliekla do telového body a odhalila sa pred tisíckami divákov v hale, ale aj pri obrazovkách.

Nicole Scherzinger v zákulisí pózovala v...
Speváčka Rosalia dorazila na ceremoniál v...
+27Speváčka Dua Lipa v kreácii Dion Lee.

Odvážne vystúpenia boli celkovo súčasťou večernej šou a postarala sa o ne napríklad aj speváčka a moderátorka Becky G. Hoci najprv dorazila na akciu v pomerne romantickej kreácii z tylu z kolekcie Giambattista Valli pre H&M, ktorá ide do predaja najbližší štvrtok, následne sa prezliekala do odhaľujúcich body a predvádzala sexy krivky.

To bol aj prípad speváčky Nicole Scherzingerovej, ktorá najmä v čiernej zamatovej minikreácii Tom Ford vyzerala superzvodne. Doplnila ju trblietavými metalickými čižmami nad kolená.

zväčšiť Speváčka a moderátorka večera Becky G prišla na... Foto: Reuters, Joel C Ryan
Becky G Speváčka a moderátorka večera Becky G prišla na úvod v kreácii Giambattista Valli pre H&M.

Medzi neprehliadnuteľné zjavy večera patrili aj známe modelky, ktoré už tradične zdobia vyhlásenia hudobných cien. Kým holandská kráska Doutzen Kroes stavila na ležérnejšiu podobu v overale od Isabel Marantovej, jej kolegyňa Joan Smalls bola odhalená v modeli od Brandona Maxwella. A rovnako provokatívne boli oba modely, ktoré predviedla krásna Leomie Anderson. Najprv kreácia od Iris van Herpenovej, následne šaty z plieškov Paco Rabanne.

Zľava: Topmodelky Doutzen Kroes, Joan Smalls a... Foto: Reuters, SITA/AP
Zľava: Topmodelky Doutzen Kroes, Joan Smalls a Leomie Anderson. Zľava: Topmodelky Doutzen Kroes, Joan Smalls a Leomie Anderson.

Pozornosť na seba strhla počas večera aj modelka Georgina Rodriguez, ktorá dorazila v spoločnosti snúbenca – futbalistu Cristiana Ronalda. Dvojica sa farebne vyladila. Kým športovec stavil na červený oblek doplnený bielymi teniskami a tričkom, jeho láska volila modrú kreáciu Jacquemus. Skoro ako slovenská trikolóra! Predovšetkým Rodriguezovej odhalené stehná vo vysokom rozparku a sexy krivky však lákali objektívy.

Futbalista Cristiano Ronaldo a jeho snúbenica... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Futbalista Cristiano Ronaldo a jeho snúbenica Georgina Rodriguez (v šatách Jacquemus). Futbalista Cristiano Ronaldo a jeho snúbenica Georgina Rodriguez (v šatách Jacquemus).

Medzi hosťami nechýbalo množstvo hviezd domácej, španielskej scény. Pri nich sa ukázalo, že s módou viac experimentujú a bláznia sa. Zaujala napríklad speváčka Rosalia v bodkovanom komplete Balmain, ale tiež speváčky Lola Indigo či Mabel. Viac nájdete v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #móda #Nicole Scherzinger #Doutzen Kroes #Joan Smalls #MTV Europe Music Awards #Georgina Rodriguez #Halsey #Dua Lipa #Rosalia

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...