Ani na krok od seba! Dotyky, nežnosti - Ronaldo s Georginou predviedli všetko

Prítomnosť portugalského futbalistu Cristiana Ronalda na vyhlásení cien MTV EMA 2019 sa niesla v znamení jeho zamilovanosti. Aspoň zábery objektívov tomu nasvedčujú.

04.11.2019 12:00
debata
Futbalista Cristiano Ronaldo a jeho snúbenica... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Futbalista Cristiano Ronaldo a jeho snúbenica Georgina Rodriguez (v šatách Jacquemus). Futbalista Cristiano Ronaldo a jeho snúbenica Georgina Rodriguez (v šatách Jacquemus).

Slávny športovec vzal totiž na nedeľňajší ceremoniál do Sevilly svoju životnú partnerku – snúbenicu Georginu Rodriguezovú. A dvojica sa od seba nepohla počas celého večera ani na krok.

Zábery reportérov ich zachytili pri spoločnom pózovaní, objatiach či nežných dotykoch. Ronaldo neustále hladil tmavovlasú modelku, ktorá je matkou jeho dcéry Alany a ona mu zase to zase oplácala zamilovanými pohľadmi.

Futbalista Cristiano Ronaldo a jeho snúbenica... Foto: Reuters, JON NAZCA
Futbalista Cristiano Ronaldo a jeho snúbenica Georgina Rodriguez boli k sebe veľmi nežní počas celého večera. Futbalista Cristiano Ronaldo a jeho snúbenica Georgina Rodriguez boli k sebe veľmi nežní počas celého večera.

Rodáčka z Buenos Aires bola tiež neprehliadnuteľná vďaka svojmu sexy looku. Za ten vďačí okrem matky prírody aj dizajnérovi Jacquemusovi, z ktorého dielne pochádzal model modrých šiat s predným zapínaním a výrazným rozparkom. Rodriguez model doplnila remienkovými sandálikmi a výraznými náušnicami.

Dvojica tvorí pár od roku 2017 a ako tvrdia zdroje z ich blízkeho okolia, sú naozaj nerozluční. Ronaldo, starší od 25-ročnej Rodriguezovej o deväť rokov, je vraj do nej až po uši zamilovaný. „Našli sa. Georgina má silný zmysel pre rodinu a to je priorita aj pre Ronalda. Je skvelou mamou pre všetky štyri jeho ratolesti. Pomáhajú im navyše aj obe staré mamy,“ uviedol nedávno zdroj pre španielske médiá.

Nicole Scherzinger v zákulisí pózovala v...
Speváčka Rosalia dorazila na ceremoniál v...
+27Speváčka Dua Lipa v kreácii Dion Lee.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #láska #dotyk #MTV Europe Music Awards #Georgina Rodriguez

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...