Nádherná Sienna Miller boduje na plnej čiare: Čo look, to zásah do čierneho!

Jej pôvaby kedysi počarovali hercovi Judovi Lawovi, ale aj šéfredaktorke magazínu Vogue Anne Wintourovej, keď ju umiestnila na obálku najpredávanejšieho čísla magazínu. Herečka Sienna Miller však aj po rokoch púta pozornosť.

05.11.2019 00:00
debata
Herečka Sienna Miller v kreácii Cong Tri. Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herečka Sienna Miller v kreácii Cong Tri. Herečka Sienna Miller v kreácii Cong Tri.

V posledných dňoch sa 37-ročná kráska objavila na viacerých podujatiach a jej prítomnosť vzbudila rozruch nielen u fotografov, ale aj obdivovateľov ženskej krásy. Sienna Miller skrátka vyzerá lepšie ako kedykoľvek predtým.

Herečka Sienna Miller v kreácii Cong Tri.
Herečky Olivia Wilde (vľavo) a Laura Dern.
+11Herečka Charlize Theron sa predviedla v...

Na nedeľňajšom vyhlásení cien Hollywood Film Awards bola neprehliadnuteľná v žltej kreácii Cong Tri a vyzerala naozaj božsky. Mierne antický nádych šiat s rozparkom na boku a efektom bandážovania zvýraznil jej pôvabnú figúru, ale aj zmysel pre estetický detail.

Herečka Sienna Miller. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Sienna Miller. Herečka Sienna Miller.

Iba deň predtým sa americká rodáčka, ktorá dlhé roky žila v Londýne, objavila aj na gala evente organizácie LACMA. Tam sa pre zmenu obliekla do kreácie z dielne značky Gucci – čiernych trblietavých šiat na ramienkach.

Herečka Sienna Miller s priateľom Lucasom... Foto: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Herečka Sienna Miller s priateľom Lucasom Zwirnerom na svadbe Jennifer Lawrenceovej. Herečka Sienna Miller s priateľom Lucasom Zwirnerom na svadbe Jennifer Lawrenceovej.

Herečka tiež zaujala na nedávnej svadbe hollywoodskej kolegyne Jennifer Lawrenceovej, na ktorú dorazila aj v spoločnosti svojho partnera Lucasa Zwirnera. V červených šatách s odhalenými ramenami od Johanny Ortizovej vyzerala naozaj rozkošne. Ktorá z tria kreácií sa vám pozdáva na Sienne Millerovej najviac? Zahlasovať môžete v našej ankete.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #anketa #Sienna Miller #elegancia #look

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...