Toto je láska Johna Wicka! Keanu Reeves konečne ukázal svoju partnerku

Roky patril medzi idoly mnohých žien a jeho súkromie patrilo pod drobnohľad médií. Herec Keanu Reeves si však svoj život úzkostlivo strážil. A zdalo sa, že navždy zostane starým mládencom.

05.11.2019 12:15
debata
Herec Keanu Reeves a jeho partnerka Alexandra... Foto: Michael Kovac for Getty Images/LACMA
Herec Keanu Reeves a jeho partnerka Alexandra Grant na galavečere LACMA Art + Film Gala. Herec Keanu Reeves a jeho partnerka Alexandra Grant na galavečere LACMA Art + Film Gala.

To však podľa najnovších záberov nebude tak celkom pravda. Hoci sa 55-ročný herec možno nehrnie do manželského chomúta, oficiálne svetu ukázal svoju partnerku, s ktorou sa pozná už niekoľko rokov a dvojicu údajne aj roky tvoria.

Reč je o Alexandre Grantovej, knižnej autorke, ktorá s hercom spolupracovala aj na spoluvydaní jeho knihy Shadows v roku 2016. Dvojica sa údajne poznala v rámci profesionálnej sféry už v roku 2011 a odvtedy sa ich cesty niekoľkokrát stretli.

Topmodelka Naomi Campbell v kreácii Versace.
Herečka Zoe Saldana v šatách z dielne Gucci.
+13Salma Hayek Pinault a jej manžel Francois-Henri...

Keďže ani jeden z nich sa nemieni k súkromiu vyjadrovať, nie je jasné, kedy vlastne spolu začali randiť. Prvé zábery dvojice, paparazzovské, sa objavili len minulý mesiac. Vtedy Grantovú a Reevesa zachytili objektívy na večeri v Santa Monike.

V sobotu podvečer urobil však hrdina akčnej série John Wick veľký krok, keď svoju partnerku vzal oficiálne do spoločnosti (to neurobil naozaj už roky!). Keanu a Alexandra sa spoločne objavili na galavečere LACMA Art+Film Gala, na ktorom pravidelne oceňujú umelcov z filmovej, či výtvarnej brandže.

O tom, že dvojica má k sebe blízko, svedčia zábery držiacich sa partnerov a spokojné úsmevy na perách. Svoje súkromie však odmietli na otázky médií komentovať aj tentoraz. Stačiť musia fotky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #partnerka #Keanu Reeves #LACMA Art + Film

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...