Vedecký dôkaz, prečo je taká sexy? Neexistuje! Ale pohľad na Limu presvedčí

Ceny sa síce rozdávali vedcom a bádateľom, ale nechýbali ani celebrity šoubiznisu. Na 8. ročníku vyhlásenia Breakthrough Prize Ceremony sa objavili aj krásky ako Katherine McPhee či Karlie Kloss.

05.11.2019 15:02
debata (1)
Modelka Adriana Lima v odvážnej kreácii Dundas. Foto: Reuters, KATE MUNSCH
Modelka Adriana Lima v odvážnej kreácii Dundas. Modelka Adriana Lima v odvážnej kreácii Dundas.

Slávnostné udeľovanie vedeckých cien v centre NASA v Kalifornii prilákalo aj tento rok množstvo známych tvárí. Odmietnuť pozvanie na podobné podujatie asi nie je také ľahké – najmä, ak si uvedomíte, že po boku máte ľudí, ktorých objavy často pomáhajú meniť svet vo veľkom.

Tento rok sa organizátori rozhodli pozvať „na ozdobu“ aj niekoľko slávnych tvárí zo sveta modelingu či filmu, skrátka šoubiznisu vo všeobecnosti. Medzi nimi sa objavila napríklad hviezda muzikálu Waitress – herečka a speváčka Katherine McPhee, odetá v bielej večernej róbe – či americká modelka Karlie Kloss, ktorá zvodne odhalila chrbát.

Herečka a speváčka Katherine McPhee.
Hudobník Lenny Kravitz.
+6Herečka Drew Barrymore prišla v uvoľnenom a...

Azda najsexy model večera však predviedla brazílska kráska Adriana Lima. Tridsaťsedemročná modelka stavila na šaty s vysokým rozparkom a kruhovým prestrihom v drieku od dizajnéra Petra Dundasa a hostia aj novinári mohli obdivovať jej ukážkové krivky.

Modelka Karlie Kloss na 8. ročníku vyhlásenia... Foto: SITA/AP, Peter Barreras
Modelka Karlie Kloss na 8. ročníku vyhlásenia cien Breakthrough Prize Ceremony v centre NASA v Kalifornii. Modelka Karlie Kloss na 8. ročníku vyhlásenia cien Breakthrough Prize Ceremony v centre NASA v Kalifornii.

Slávnostné podujatie si nenechali ujsť ani televízne tváre Tyra Banks či Allison Janney. Pozvanie prijal aj Mark Zuckerberg so svojou manželkou Priscillou či hudobník Lenny Kravitz. Viac si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #ceny #vedci #NASA #Adriana Lima #Mark Zuckerberg #Katherine McPhee

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...