Pánska záležitosť! Bitka o Midway mieri do kín, fanúšičky priláka Jonas či Evans

Nový vojnový film pod názvom Bitka o Midway, ktorý sa objaví čoskoro aj v slovenských kinách, sa odohráva takpovediac pod mužskou taktovkou. A podobne to vyzeralo aj na slávnostnej premiére.

06.11.2019 11:00
debata
Herec a spevák Nick Jonas na svetovej premiére. Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herec a spevák Nick Jonas na svetovej premiére. Herec a spevák Nick Jonas na svetovej premiére.

V utorok podvečer sa v Los Angeles stretli hlavní predstavitelia z filmu, ktorý mapuje skutočnú bitku z obdobia 2. svetovej vojny. Či aj scény budú skutočné? S režisérom Rolandom Emmerichom, ktorý má za sebou katastrofické filmy ako Deň po alebo Deň nezávislosti však o tom možno skôr pochybovať.

V kinách však určite nebude chýbať poriadna akcia a spektakulárne scény, súčasťou ktorých sa stávajú jednotliví mužskí hrdinovia. Na utorňajšej premiére sa medzi hviezdami objavil napríklad Ed Skrein, Patrick Wilson, Luke Evans či Nick Jonas.

Herec Patrick Wilson.
Herec Luke Evans.
+6Herec Aaron Eckhart.

Posledný menovaný, člen a benjamín zo skupiny Jonas Brothers, už viackrát potvrdil aj svoje herecké schopnosti. Na záberoch z Bitky o Midway je jasné, že z neho urobili fešného zvodcu na prelome vojnových rokov aj vo filme. A hoci vojnové snímky sú skôr doménou mužského diváka, niet pochýb, že Jonas priláka aj množstvo svojich fanúšičiek.

Pred objektívmi sa v utorok večer objavila aj herečka a speváčka Mandy Moore, ktorej Emmerich zveril hlavnú ženskú rolu. Výpravný film, s relatívne skromným rozpočtom 60 miliónov dolárov, sa začne v slovenských kinách premietať vo štvrtok 14. novembra.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #muži #film #Nick Jonas #Bitka o Midway

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....

+ Udržiavajte telo v tom najlepšom stave, nech príde čokoľvek.
Nikto nemôže za vaše zlyhania, len vy sami....