Kvitne do krásy! Damonova manželka Luciana ohúrila na premiére

Roky stojí verne po jeho boku. Je matkou jeho detí a priam dokonalou manželkou. Argentínska rodáčka Luciana Barroso očarila aj na nedávnej premiére v Hollywoode.

07.11.2019 00:00
Matt Damon a jeho manželka Luciana Barroso Foto: ,
Herec Matt Damon a jeho manželka Luciana Barroso na špeciálnom premietaní filmu Ford verzus Ferrari.
debata

Dnes 43-ročná rodáčka z mesta Salta v Argentíne bola opäť príťažlivým garde svojho slávneho manžela – herca a scenáristu Matta Damona, ktorý najnovšie predstavil snímku Ford verzus Ferrari. Pôvabná brunetka, oblečená do trblietavej červenej koktejlovej kreácie, žiarila po jeho boku.

Herec Matt Damon a jeho manželka Luciana...
Herec Matt Damon a jeho manželka Luciana Barroso.
+7Herec Matt Damon a jeho manželka Luciana...

Hoci Luciana nie je ani herečka, ani bývalá modelka, aj odborníci ju často oceňujú za to, akým spôsobom sa dokáže prezentovať na červených kobercoch. Má osvedčené voľby, zvyčajne koktejlové alebo večerné šaty, ktoré zvýraznia príťažlivé a skryjú drobné nedostatky postavy ženy, ktorá porodila štyri deti. A Barroso vyzerá skrátka ukážkovo.

Herec Matt Damon a jeho manželka Luciana... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Matt Damon a jeho manželka Luciana Barroso Herec Matt Damon a jeho manželka Luciana Barroso na špeciálnom premietaní filmu Ford verzus Ferrari.

Mimochodom, áno, keď už je reč o štyroch deťoch – tri dcéry priviedla manželovi Damonovi na svet počas ich vzťahu. Herec, ktorý budúci rok v októbri oslávi 50. narodeniny, si však osvojil aj Lucianinu dcéru z prvého vzťahu – dnes už dvadsaťročnú Alexiu.

Ako hovoria zdroje z okolia manželského páru, ich vzťah a láska vyzerajú priam ukážkovo. „Navzájom sa vyvažujú. Luciana má zmysel pre bežný život, je z normálneho prostredia a to Mattovi výrazne zmenilo hodnoty, ktoré mu čiastočne v mladosti pokrivil Hollywood,“ zaznelo od nemenovaného zdroja v americkej tlači. Či to tak je, asi nezistíme. Ale jedno je isté – dvojica vyzerá spolu stále naozaj spokojne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #premiéra #rodina #žena #Matt Damon #matka #Luciana Barroso #pôvab

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...