Najprv Kendall, Becky G a tiež Chomisteková! Kráska v šatách ako pre modernú princeznú!

Modelku, influencerku a bývalú riaditeľku Miss Slovensko Karolínu Chomistekovú poznajú ľudia v brandži ako veľkú fanúšičku módy. Spolupracuje s viacerými svetoznámymi značkami a nedávno sa objavila aj v kreácii, ktorá už má takpovediac "hviezdny punc".

07.11.2019 11:55
debata
Karolína Chomisteková v červených tylových... Foto: H&M
Karolína Chomisteková v červených tylových šatách z limitovanej kolekcie. Karolína Chomisteková v červených tylových šatách z limitovanej kolekcie.

Reč je o červených tylových šatách s kaskádovou sukňou – jednom z kľúčových kúskov limitovanej kolekcie dizajnéra Giambattistu Valliho, ktorá vznikla pre švédsku značku H&M. Chomisteková sa v pondelok zúčastnila na slávnostnom predstavení kolekcie a ako jedna z vybraných hostí dostala možnosť obliecť sa práve do najnovších kúskov, ktoré sa dostali do predaja vo štvrtok.

Tppmodelka Kendall Jenner (v pozadí) a dizajnér...
Karolína Chomisteková v červených tylových...
+3Tppmodelka Kendall Jenner na uvedení kolekcie...

Chomisteková zvolila výrazný červený model, ktorý v sebe nesie jasný rukopis Valliho tvorby. Práve v jeho couture a večerných kolekciách sa totiž tylové šaty objavujú so železnou pravidelnosťou. A pravdepodobne sú aj najväčším lákadlom v jeho bohatej tvorbe.

Topmodelka Kendall Jenner na uvedení kolekcie... Foto: Valerio Mezzanotti pre H&M
Tppmodelka Kendall Jenner na uvedení kolekcie Giambattista Valli x H&M v Ríme. Topmodelka Kendall Jenner na uvedení kolekcie Giambattista Valli x H&M v Ríme.

Zaujímavosťou je, že šaty, ktoré na veľkolepej módnej šou v Ríme koncom októbra predviedla armáda modeliek v čele s Kendall Jennerovou, mali ešte pred svojím štvrtkovým predajom niekoľko celebritných nositeliek. Napríklad na cenách MTV European Music Awards ich predviedla moderátorka večera – speváčka Becky G. Niekoľko dní predtým sa v nich objavila tiež herečka a speváčka Sofia Carson.

zväčšiť Speváčka a moderátorka večera Becky G prišla na... Foto: Reuters, Joel C Ryan
Becky G Speváčka a moderátorka večera Becky G prišla na úvod v kreácii Giambattista Valli pre H&M.

Limitovaná kolekcia veľkého dizajnérskeho mena v spolupráci so švédskym odevným gigantom vzniká každoročne už viac ako jednu dekádu. Tento rok padla voľba práve na talianskeho tvorcu Valliho, ktorý spoluprácu ohlásil veľkolepo. Na benefícii amFAR v Cannes, kde zároveň predstavil mini predkolekciu a na červenom koberci ju predvádzali hviezdy súčasnosti.

V minulosti na limitovanej kolekcii spolupracovali mená ako Erdem, Alexander Wang, Kenzo, Balmain či naposledy, minulý rok, Jeremy Scott a Moschino. Celú tradíciu odštartoval ako vôbec prvý dnes už zosnulý dizajnér Karl Lagerfeld.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #H&M #Karolína Chomisteková #kolekcia #Kendall Jenner #Giambattista Valli #Becky G

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...