Pôvabná Polívková, dogabaný Dejdar a Pomajbová s bruškom! Premiérová všehochuť

Od štvrtka sa aj v slovenských kinách premieta nová česká komédia. Tvorcovia a hlavní protagonisti ju prišli uviesť aj do metropoly Slovenska. Hviezdou bola Anna Polívková.

08.11.2019 00:00
debata
Herečka Anna Polívková bola na bratislavskej... Foto: Robo Homola / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Herečka Anna Polívková bola na bratislavskej premiére veľmi elegantná. Herečka Anna Polívková bola na bratislavskej premiére veľmi elegantná.

Česká herečka a dcéra známeho komika Bolka Polívku stvárnila vo filme s názvom Ženská na vrchole hlavnú rolu a podobne ako v zimnej komédii Špindl sa opäť vrátila do horského prostredia, konkrétne odľahlej vysokohorskej chaty na Slovensku. Polívkovú, ktorá je v reálnom živote milovníčkou zimných športov a horského prostredia, však opäť diváci neuvidia v akcii na lyžiach.

Herečka Anna Polívková a jej slovenský kolega...
Herečka Jana Krausová pricestovala tiež do...
+2Petra Pomajbová, manželka herca Romana Pomajba,...

„Je to zaujímavé, strašne rada lyžujem a mám rada hory, ale vždy hrám postavy, ktoré nelyžujú, takže zatiaľ som to v žiadnom filme nemala možnosť predviesť,“ poznamenala s úsmevom. Ďalej priznala, že na nakrúcaní ju najviac bavilo už spomínané prostredie. „To bol skutočne zážitok, mesiac sme boli na vrchole Chopku, to bolo ohromné, tá príroda je fantastická. To bol vlastne riaditeľ a producent celého filmu – Chopok a jeho počasie, pretože natáčanie sa riadilo podľa počasia. To bolo absolútne nepredvídateľné,“ potvrdila herečka, ktorej po dráme Bolero hrá v Ženskej na vrchole filmového otca opäť jej skutočný otec, už spomenutý Bolek Polívka.

Slovenskú premiéru poňali pozvaní herci rôznym spôsobom. Práve na Polívkovú bol naozaj príjemný pohľad, keď stavila na svoju elegantnú podobu a objavila sa v kombinácii ležérnejšieho topu doplneného však večernou zvonovou sukňou z hodvábneho taftu. Len decentná úprava, k nej strieborná kabelka a výsledný dojem bol na multiplexovú premiéru priam výnimočný.

Herec Martin Dejdar na premiére filmu Ženská na... Foto: Robo Homola / Profimedia
Herec Martin Dejdar na premiére filmu Ženská na vrchole. Herec Martin Dejdar na premiére filmu Ženská na vrchole.

V prípade herečky Jany Krausovej bola „premiérová“ garderóba veľmi jednoduchá. A skôr pripomínala výstroj na popoludňajšie nákupy alebo návštevu knižnice. Čierna košeľová blúzka a nohavice však neurazili.

V zozname celebritných hostí však najrozpačitejší dojem zanechal český herec a zabávač Martin Dejdar, pre ktorého je zjavne móda španielskou dedinou. Alebo pre niekoho, kto mu poradil ako sa na stredajší večer pred objektívmi médií vyparádiť. Smokingové sako spojené s ležérnymi nohavicami, k tomu šál okolo krku a dlhá nepremokavá športová bunda na cestu z auta do priestorov kina. Hoci ju následne odložil, dojem nezlepšil. Do očí totiž udierala voľba staromódnych žltých topánok s maľovaným vzorom . Zjavne odráža hercov osobný vkus, na ktorý má plné právo. Ale chválu za ne dostane len ťažko.

V kinách to, veríme, bude iná pesnička. Dejdar už mnohokrát potvrdil svoj komediálny talent, takže ho možno očakávať aj v novinke, pod ktorou je podpísaná režisérka Lenka Kny. Okrem spomenutých hercov sa vo filme objavuje napríklad aj Roman Pomajbo, ktorého na premiére sprevádzala tehotná manželka, či herci Marek Němec. Po dlhom čase sa pred kamerami ukázala aj Jana Preissová, známa tiež zo zimných rodinných komédií Jak dostať tatínka do polepšovny a Jak vytrhnout velrybě stoličku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #titul #Anna Polívková #Martin Dejdar #Ženská na vrcholu

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...