Irina aj Gigi očarili na cenách pre inovátorov. A potom prišla Kim Kardashian...

Sezóna ocenení sa už začala pred pár týždňami a momentálne je v plnom prúde. V stredu večer sa konala ďalšia akcia pod taktovkou magazínu Wall Street Journal.

08.11.2019 00:00
debata
Raper a podnikateľ Kanye West (vľavo), jeho... Foto: Evan Agostini
Raper a podnikateľ Kanye West (vľavo), jeho manželka Kim Kardashian West a ocenený Riccardo Tisci, ktorý momentálne pracuje pre značku Burberry. Raper a podnikateľ Kanye West (vľavo), jeho manželka Kim Kardashian West a ocenený Riccardo Tisci, ktorý momentálne pracuje pre značku Burberry.

Na galavečere s názvom Innovators Awards sa medzi laureátmi každoročného vyhlásenia cien od magazínu ocitli mená ako Julianne Moore, Melina Matsoukas či Ricardo Tisci. Slávne osobnosti zo sveta filmu, ale aj módy či hudby nechýbali ani na stredajšom ceremoniáli.

Modelka Gigi Hadid v kreácii Burberry.
Ocenená herečka Julianne Moore v kreácii Chanel.
+13Herečka Molly Ringwald a jej manžel Panio...

Pozornosť však aj v tomto prípade na seba strhli internetové celebrity. Reč je najmä o Kim Kardashianovej a jej manželovi Kanye Westovi, ktorých fotografi zvečnili v spoločnosti už spomenutého Tisciho – dizajnéra značky Burberry.

Kým talianskeho rodáka prišli podporiť v kúskoch z najnovšej kolekcie (Jar/Leto 2020) topmodelky Gigi Hadid a Irina Shayk, hviezda reality-šou a Instagramu Kardashian stavila na model na mieru. Kombináciu džínsového topu a elastických nohavíc, ktoré ešte doplnili kožené návleky. Zvýrazniť si nechala svoje plné krivky a bujné pozadie.

zväčšiť Zľava: Modelky Irina Shayk, Gigi Hadid a Martha... Foto: SITA/AP
Zľava: Modelky Irina Shayk, Gigi Hadid a Martha Hunt. Zľava: Modelky Irina Shayk, Gigi Hadid a Martha Hunt.

Ocenená herečka Julianne Moore v tento večer stavila na uvoľnenejšiu eleganciu z dielne značky Chanel. Hoci model mal flitrovaný dezén, strihovo pôsobil športovejšie a ležérne. Medzi pozvanými sa objavila aj speváčka a herečka Bette Midler či umelkyňa Cindy Sherman. Viac nájdete v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #irina Shayk #Kim Kardashian West #Gigi Hadid

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...