Anna a Elsa sa premiére Ľadového kráľovstva! Snehová krása kontra hlboký výstrih

Animovaný hit Ľadové kráľovstvo z dielne štúdia Disney prichádza s pokračovaním, ktoré malo slávnostnú premiéru v Los Angeles.

08.11.2019 14:00
debata

Nenechali si ju ujsť ani známe tváre Hollywoodu, ktoré prepožičali hlasy slávnym postavičkám, ktoré milujú deti po celom svete. Keď sa v roku 2013 rozprávka objavila v kinách, okamžite ovládla rebríčky návštevnosti. Ľadový príbeh mal rozpočet 150 miliónov dolárov, celosvetové tržby však prekročili 1,2 miliardy.

Kristen Bell (vpravo) a  Idina Menzel na... Foto: Reuters
Kristen Bell a Idina Menzel Kristen Bell (vpravo) a Idina Menzel na premiére filmu Ľadové kráľovstvo II v Los Angeles.

Kristen Bell a Idina Menzel, ktoré nahovorili hlavné postavičky rozprávky – Annu a Elsu, prišli vo večerných róbach, obe však volili celkom iný štýl. Tmavovlasá Idina Menzel dorazila v šatách z dielne Galvan v hodnote takmer 1 000 eur, ktoré korešpondovali s témou Ľadového kráľovstva. Mali totiž snehobielu farbu, navyše sa efektne leskli – tak, akoby ich pokrývali kryštáliky ľadu.

Evan Rachel Wood na premiére filmu Ľadové... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Evan Rachel Wood Evan Rachel Wood na premiére filmu Ľadové kráľovstvo II v Los Angeles.

Blondínka Kristen Bell volila šaty v hnedých tónoch jesene, ktoré zdobil nápaditý a výrazný výstrih na prednej časti. Herečka svoj večerný look dotvorila aj šperkami – zlatými a striebornými náramkami, nezabudla ani na náušnice.

 Evan Rachel Wood na premiére filmu Ľadové...
Selena Gomez a jej sestra  Gracie   na premiére...
+5 Kristen Bell (vpravo) na premiére filmu Ľadové...

Na priam rozprávkový model stavila herečka Evan Rachel Wood, ktorá takisto prepožičala svoj hlas jednej z animovaných postavičiek. Šaty v tónoch šampanského boli posiate drobnými kryštálikmi, ktoré na šatách vytvárali vzory veľkých kvetov. K modelu zvolila zlaté lodičky.

Premiéra filmu Ľadové kráľovstvo II  v  Los... Foto: Reuters
ľadové kráľovstvo Premiéra filmu Ľadové kráľovstvo II v Los Angeles - Selena Gomez (uprostred) so sestrou.

Dej filmu, ktorý sa do slovenských kín dostáva 21. novembra, sa bude odohrávať tri roky po udalostiach z prvého filmu. Po zdanlivom happyende sa opäť do kráľovstva Arendelle vkráda nebezpečenstvo. Kráľovná Elsa počuje tajomné hlasy zo Severu, tie ju akoby volali a ona nemôže volaniu odolať a vydáva sa do neprebádaných oblastí. Nebude však sama. Po jej boku verne stojí jej sestra Anna, Kristoph, sob Sven a nebolo by to Ľadové kráľovstvo bez popleteného snehuliaka Olafa.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kristen Bell #Idina Menzel #Ľadové kráľovstvo 2

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...