Selena Gomez s malou dvojníčkou! Aha, do ľadového kráľovstva vzala sestru

Animovaná rozprávka, na ktorú čakali tisíce dievčat aj chlapcov po celom svete, sa konečne vracia. Ľadové kráľovstvo zlákalo aj speváčku Selenu Gomezovú. A nielen ju.

09.11.2019 12:00
debata
Selena Gomez a jej sestra Gracie Elliot Teefey... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Selena Gomez a jej sestra Gracie Elliot Teefey na premiére filmu Ľadové kráľovstvo 2. Obe v šatách Marc Jacobs. Selena Gomez a jej sestra Gracie Elliot Teefey na premiére filmu Ľadové kráľovstvo 2. Obe v šatách Marc Jacobs.

Hudobná a filmová hviezdička, ktorá jeden čas bola najsledovanejšou celebritou na Instagrame, zavítala na slávnostnú štvrtkovú premiéru animovaného hitu v spoločnosti nevlastnej sestry Gracie Teefey. Dvojica okamžite na seba strhla pozornosť.

Dôvodom bola v tomto prípade garderóby, pre ktorú sa rodinný tandem rozhodol. Alebo skôr, pre ktorý sa rozhodli Gomezovej štylisti. Slávnu brunetku a jej malú sestru totiž obliekli do rovnakých kúskov z dielne dizajnéra Marca Jacobsa. Akurát pre Gracie nechali v ateliéri amerického návrhára vytvoriť zmenšenú kópiu šiat a plášťa.

 Evan Rachel Wood na premiére filmu Ľadové...
Selena Gomez a jej sestra  Gracie   na premiére...
+5 Kristen Bell (vpravo) na premiére filmu Ľadové...

Mama Seleny Gomezovej, Mandy, bola v rokoch 1992 až 1997 vydatá za Seleniho otca, Ricarda Joela Gomeza. V roku 2006 sa vydala druhý raz a práve z toho manželstva sa narodila dcéra Gracie. Sestry majú viditeľne pekný vzťah, staršia Selena sa počas premiéry ukážkovo o svoju malú sestru starala, dokonca jej pred objektívmi darovala zopár bozkov.

Podľa Gomezovej je Gracie veľkou fanúšičkou Elsy a Anny, hlavných postáv animovaného hitu, ktorý pred pár rokmi vzal útokom kiná, ale aj srdcia detských divákov. V pokračovaní, v ktorom opäť zaznejú z úst animovaných postáv hlasy hviezd ako Kristen Bell či Idina Menzel, nebude chýbať ani snehuliak Olaf či ďalšie postavy, ktorých už diváci dobre poznajú.

Do slovenských kín príde Ľadové kráľovstvo 2 v slovenskom znení. Premietať sa začne vo štvrtok 21. novembra.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #sestra #Selena Gomez #Ľadové kráľovstvo 2

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...