Tina Turner s manželom po čase v spoločnosti: A sprevádzala ich slávna Oprah!

Spoločenský život si už momentálne užíva speváčka Tina Turner zriedkavo. Premiéru muzikálu o jej vlastnom živote, ktorá sa konala vo štvrtok na Broadway, si však ujsť nenechala.

10.11.2019 00:00
debata
Speváčka Tina Turner (v strede) prišla na... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Speváčka Tina Turner (v strede) prišla na premiéru muzikálu o jej živote v sprievode manžela Erwina Bacha a moderátorky Oprah Winfreyovej. Speváčka Tina Turner (v strede) prišla na premiéru muzikálu o jej živote v sprievode manžela Erwina Bacha a moderátorky Oprah Winfreyovej.

Sedemdesiatosem­ročná legenda sa objavila na slávnostnom uvedení hudobnej novinky v spoločnosti manžela Erwina Bacha, s ktorým žije väčšinu roka vo Švajčiarsku. Do divadla, kde mala šou Tina: The Tina Turner Musical premiéru, zamierila však tiež v spoločnosti slávnej moderátorky Oprah Winfreyovej.

Herečka Adrienne Warren stvárnila Tinu...
Speváčka Tina Turner sa lúči s publikom na...
+4Speváčka Tina Turner (v strede) v spoločnosti...

Dvojica sa pozná už dlhšie a niekoľkokrát spolu absolvovali aj interview, vo štvrtkový večer si však prišli predovšetkým užiť výkony hercov a zaspomínať na slávne hity, ale aj nie vždy jednoduchý život speváčky Turnerovej.

zväčšiť Speváčka Tina Turner (v strede) v spoločnosti... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Speváčka Tina Turner (v strede) v spoločnosti hercom Daniela J. Wattsa a Adrienne Warrenovej po premiére muzikálu Tina: The Tina Turner Musical. Speváčka Tina Turner (v strede) v spoločnosti hercom Daniela J. Wattsa a Adrienne Warrenovej po premiére muzikálu Tina: The Tina Turner Musical.

Na doskách, ktoré znamenajú svet, ju stvárnila herečka Adrienne Warren a jej výkon zožal niekoľkominútové ovácie. Aj samotná Tina Turner, ktorá sa po skončení predstavenia postavila na pódium vyzdvihla Warrenovej talent a presvedčivosť na pódiu. Herečku to, samozrejme, dojalo.

Podľa Winfreyovej by si mala Warren už začať pripravovať príhovor na zisk sošky Tony Award, čo je vlastne akýsi divadelný Oscar. Ako dôkaz zverejnila na svojom Instagrame aj video zo záverečného čísla šou, počas ktorého celé divadelné publikum, vrátane Turnerovej, stálo na nohách a počúvalo hit Simply the best.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Tina Turner #Oprah Winfrey #muzikál #výkon #Adrienne Warren

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...