Sharon Stone uchvátila v Berlíne! Famózna v maxikabáte a keď ho dala dolu...

Ani sa to nechce človeku veriť. Herečka Sharon Stone má už viac ako rok za sebou okrúhle jubileum 60. narodenín. Ale napriek tomu vyzerá úžasne. Najmä, keď príde reč na jej prezentáciu na červenom koberci.

10.11.2019 00:00
debata
Americká herečka Sharon Stone prišla na akciu... Foto: Frederic Kern / Zuma Press / Profimedia
Americká herečka Sharon Stone prišla na akciu do Berlína v sprievode syna Roana Josepha Bronsteina. Americká herečka Sharon Stone prišla na akciu do Berlína v sprievode syna Roana Josepha Bronsteina.

Hviezda to potvrdila aj vo štvrtok v Berlíne, kde sa zúčastnila osobne na vyhlásení cien magazínu GQ. Jednu si domov aj odnášala. Niekdajšia hviezda hitu Základný inštinkt dorazila do priestorov divadla Komische Oper v maxikabáte prešívanom trblietavou niťou z dielne značky Saint Laurent. Masívne ramená, maskulínna inšpirácia, no pritom veľmi sexy výsledok – tento styling jej rozhodne lichotil.

Ešte odvážnejší model však prišiel, keď si na ceremoniáli dala kabát dolu a objavila sa pred objektívmi v trblietavých čiernych minišatách rovnakej značky. A s poriadne hlbokým výstrihom.

Slávna blondínka nezaprie, že si nechala prsia spevniť a vylepšiť, ale právom jej patrí pochvala za to, ako dokáže vyzerať vo veku 61 rokov. Stoneovej vzhľad mohli celkom zblízka sledovať aj mnohé nemecké hviezdy, často o mnoho mladšie. A zvažovať, ako sa to vlastne dá!

Herečka Sharon Stone (v strede) na vyhlásení... Foto: Frederic Kern / Zuma Press / Profimedia
Herečka Sharon Stone (v strede) na vyhlásení cien magazínu GQ v Berlíne. Vedľa nej nemecké celebrity Jessica Peppel-Schulz (vľavo) a Barbara Schöneberger. Herečka Sharon Stone (v strede) na vyhlásení cien magazínu GQ v Berlíne. Vedľa nej nemecké celebrity Jessica Peppel-Schulz (vľavo) a Barbara Schöneberger.

Herečka sa pred návštevou Berlína objavila tiež v Madride, kde ju rovnako čakalo vyhlásenie cien známeho magazínu. Celý čas sprevádza hviezdu sympatický mladý fešák, ktorým nie je nik iný ako jej prvý adoptívny syn Roan, dnes už 19-ročný mladík, ktorého si osvojila herečka ešte v manželstve s novinárom Philom Bronsteinom.

Hviezda pred časom priznala, že po rozpade manželstve prežila skutočný boj o svoje prvé dieťa. Bronstein chcel totiž za každú cenu získať chlapca do vlastnej starostlivosti. Okrem Roana si Stone adoptovala aj chlapcov Lairda Vonna a Quinna Kellyho.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vek #syn #Sharon Stone #GQ #Saint Laurent #sexy

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...