Vojvodkyne spomínali na vojakov! Obe krásne, obe v čiernom... a metre od seba!

Takmer celá kráľovská rodina sa zúčastnila na sobotňajšej spomienke počas osláv Remembrance Day - dňa, ktorým si Británia pripomína koniec 1. svetovej vojny. Ale asi uhádnete, kto pútal najviac pozornosti.

10.11.2019 18:56
debata (9)
Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa... Foto: SITA/AP, Chris Jackson
Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu prichádzajú do priestorov Royal Albert Hall v Londýne. Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu prichádzajú do priestorov Royal Albert Hall v Londýne.

Celkom logicky sa sústredila na dve najznámejšie tváre britskej monarchie po kráľovnej Alžbete II. – reč je o nevestách jej vnukov – princov Williama a Harryho, teda vojvodkyniach Kate a Meghan. Olej do ohňa už niekoľko mesiacov prilievajú klebety o tom, že to medzi dvoma švagrinami škrípe a nemajú sa veľmi v láske. Aj preto si médiá posvietili na ich správania počas sobotňajšieho koncertu v Royal Albert Hall či počas nedeľňajšej bohoslužby.

Britská kráľovná Alžbeta II. prichádza na...
Princ William a jeho manželka, vojvodkyňa Kate...
+7Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa...

Obe v sobotu dorazili do priestorov slávneho kultúrneho svätostánku oblečené do čiernej farby, s brošňou, ktorá uctieva životy padlých vojakov, ale tiež s úsmevom na perách. Kate sa živo a príjemne otáčala smerom k organizátorom večera aj k objektívom. Podobné momentky vznikli aj počas príchodu pôvabnej Meghan.

Kým jedna zvolila jednoduché tuboé šaty tesne pod kolená, druhá si zvolila model s nadýchanou sukňou v estetike 50-tych rokov minulého storočia. Skvelo vyzerali obe.

Vojvodkyňa Kate z Cambridge prichádza do Royal... Foto: SITA/AP, Chris Jackson
Vojvodkyňa Kate z Cambridge prichádza do Royal Albert Hall v Kensingtone pri príležitosti spomienky Rememberance Day, ktorým sa vo Veľkej Británii pripomína koniec 1. svetovej vojny. Vojvodkyňa Kate z Cambridge prichádza do Royal Albert Hall v Kensingtone pri príležitosti spomienky Rememberance Day, ktorým sa vo Veľkej Británii pripomína koniec 1. svetovej vojny.

V samotnej lóži, kde, samozrejme, čestné miesto v strede zaujala samotná kráľovná Alžbeta II., sa však márne čakalo na to, ako sa k sebe švagriné budú správať pred objektívmi. Boli totiž od seba vzdialené niekoľko metrov. Hľadať za tým bulvárnu senzáciu však netreba – zasadací poriadok prísne zodpovedá aj postaveniu v rámci monarchie. A kým princ William s jeho manželkou Kate sú po Williamovom otcovi Charlesovi hneď ďalší v poradí nástupníckej línie na trón, jeho bratovi Harrymu pripadá až piate miesto v poradí. Prednosť totiž majú aj Williamovi dvaja, dnes ešte malí synovia.

Počas nedeľňajšej bohoslužby platilo rovnaké – vojvodkyňa Kate sa postavila rovno po boku kráľovnej a tiež svojej svokry, vojvodkyne Camilly. Americko-kanadská herečka Meghan Markle, ktorá nosí už titul vojvodkyne zo Sussexu, skončila na inom balkóne spoločne s komtesou Sophie z Wessexu.

zväčšiť Vojvodkyňa Meghan zo Sussexu (dolu vpravo) a... Foto: SITA/AP
Vojvodkyňa Meghan zo Sussexu (dolu vpravo) a vojvodkyňa Kate (hore vpravo) - obe na separátnych balkónoch počas bohoslužby. Vojvodkyňa Meghan zo Sussexu (dolu vpravo) a vojvodkyňa Kate (hore vpravo) - obe na separátnych balkónoch počas bohoslužby.

Napriek tomu, že Meghan sa nedávno v rozhovore vyznala z toho, že prežíva ťažšie obdobie pre výmysly bulvárnej tlače a neustály tlak z jej strany, jedno treba dodať tiež. Napriek dvom víkendovým dňom, kedy mali možnosť vojvodkyne sa objaviť aj bok po boku a pred médiámi prehodiť pár slov, sa tak nestalo. Niet sa teda čo čudovať, že verejnosť aj médiá, nielen tie bulvárne, si v tomto smere kladú otázky…

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #oslavy #kráľovná Alžbeta II. #vojvodkyňa Meghan #pripomienka

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...