Poriadne sexy (a drsné) trio! Charlieho anjeli sa vracajú, spoznajte ich

Aj do slovenských kín príde vo štvrtok nové spracovanie filmu Charlieho anjeli. Zostava ústredného tria je, samozrejme, pôvabná. Ale vraj aj poriadne drsná.

11.11.2019 00:00
debata
Zľava: Herečka Kristen Stewart, režisérka a... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Kristen Stewart, režisérka a scenáristka Elizabeth Banks, herečka Ella Balinska a herečka Naomi Scott Zľava: Herečka Kristen Stewart, režisérka a scenáristka Elizabeth Banks, herečka Ella Balinska a herečka Naomi Scott spoločne predstavili film Charlieho anjeli.

V novinke pod režisérskou aj scenárskou taktovkou Elizabeth Banksovej si zahrala známa herečka Kristen Stewart, ktorú pre svet objavila filmová sága Twilight. Okrem nej sa však pred kamerou objavila aj krásna Naomi Scott, ktorú nedávno mohli diváci vidieť v novom Aladinovi. Zostavu doplnila vysoká a očarujúca Ella Balinska, dvadsaťtriročná rodáčka z Londýna.

Trio krások sa počas uplynulého týždňa stretlo v New Yorku, aby novinárom predstavili nový projekt a zároveň absolvovali aj oficiálne fotenie. „Mali sme fakt veľkú srandu. Okamžite, keď sme sa prvýkrát videli, rozbehli sme sa k sebe a objali. Padli sme si do oka,“ uviedla Balinska pre magazín Marie Claire.

Zľava: Naomi Scott, Ella Balinska a Kristen...
Herečka Naomi Scott na prestavení filmu...
+3Režisérka a scenáristka Elizabeth Banks uviedla...

Počas nakrúcania sa vraj dievčatá naozaj skamarátili tak, že počas voľných večerov vyrážali spolu na „záťahy“ – či už do baru, alebo na večere do reštaurácie. Poznamenali však, že skvelým členom zostavy bola aj herečka, režisérka a scenáristka Elizabeth Banks.

Štyridsaťpäťročná multitalentovaná dáma sa v rozhovore pre Entertainment Weekly priznala, že čo v jej filme chýba, sú vysvetľovacie úvodné sekvencie, ktoré by mali publiku predstaviť jednotlivé charaktery. „Žijeme v dobe, keď už publikum chápe, že ženy dokážu naozaj všetko. Nepotrebujem vysvetľovať, ako získala jej sku..né schopnosti,“ komentovala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #novinka #film #Kristen Stewart #Elizabeth Banks #Charlieho anjeli #Naomi Scott

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...