Slávne hollywoodske mamičky v gala! Wau, jedna krajšia ako druhá, pozrite sa

Mamičkovská elita pekne pokope - aspoň teda tá hollywoodska. Na akcii Baby2Baby Gala sa zišli slávne tváre zo sveta šoubiznisu. Čerstvé aj ostrieľané mamy drukovali jednej z nich.

11.11.2019 00:00
debata (3)
Modelka a televízna osobnosť Chrissy Teigen v... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Modelka a televízna osobnosť Chrissy Teigen v kreácii Georges Hobeika vyzerala očarujúco. Modelka a televízna osobnosť Chrissy Teigen v kreácii Georges Hobeika vyzerala očarujúco.

Reč je o modelke a televíznej osobnosti Chrissy Teigenovej, na počesť ktorej sa tentoraz galavečer s benefičným posolstvom konal. A manželka speváka Johna Legenda, s ktorým majú spolu dve ratolesti, veru nesklamala.

Modelka a televízna osobnosť Chrissy Teigen v...
Herečka Olivia Munn prišla v kreácii Yanina.
+11Speváčka Paula Abdul na akcii Baby2Baby Gala na...

Krásna Teigen dorazila na ceremoniál v kreácii Georges Hobeika. Šaty s rozparkom odhalili jej ukážkové nohy a urobili z nej skutočnú divu na červenom koberci.

Modelka a niekdajšia tvár z titulky Sports Illustrated však nebola jediná úchvatná dáma, ktorá prijala pozvanie na „mamičkovské gala“. Medzi hosťami sa objavila aj trojnásobná mama Jennifer Garner, ktorá pôsobila elegantne v róbe Prada.

Herečka Jennifer Garner v kreácii Prada na... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Jennifer Garner v kreácii Prada na akcii Baby2Baby Gala. Herečka Jennifer Garner v kreácii Prada na akcii Baby2Baby Gala.

Ďalšia trojnásobná mamina, herečka Kate Hudson, zvolila zlaté šaty bez ramienok a predviedla svoju ukážkovú postavu a absolútne neprehliadnuteľná bola aj Jessica Alba, hollywoodska kráska, ktorú sprevádzal manžel a otec jej detí Cash Warren.

V galérii nájdete aj ďalšie známe dámy, ktoré si cez víkend urobili večer „bez detí“. Zvládli to na jednotku, veď posúďte sami.

Herečka Jessica Alba bola neprehliadnuteľná v... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Jessica Alba Herečka Jessica Alba bola neprehliadnuteľná v kreácii Ralph & Russo Haute Couture. Na snímke s manželom Cashom Warrenom.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Chrissy Teigen #Jennifer Garner #Jessica Alba #mama #sexy

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...