Ceny ľudu rozdané! Bodovala Pink i Zendaya, veteránky ukázali nohy aj dekolty

Šoubiznis v Amerike má niekoľko významných večerov v roku, ktoré si mnohé celebrity nenechajú ujsť. Jedným z nich je aj vyhlásenie People's Choice Awards.

11.11.2019 11:44
debata (1)
Speváčka Pink a jej deti pózujú v zákulisí s... Foto: Reuters, MONICA ALMEIDA
Speváčka Pink a jej deti pózujú v zákulisí s jej trofejou People's Champion Award. Speváčka Pink a jej deti pózujú v zákulisí s jej trofejou People's Champion Award.

Trofeje rozdávajú samotní fanúšikovia a diváci a tak sú vlastne zrkadlom skutočnej popularity amerických hviezd, či už to platí pre svet filmu, televízie alebo hudby. A tento rok potešili hneď niekoľko známych žien.

Herečka Sarah Hyland v kreácii Fausto Puglisi.
Drag queen Brooke Lynn Hytes.
+13Herečka Kat Dennings v kreácii Roland Mouret.

Medzi ocenenými sa objavila speváčka Pink, ktorá na nedeľňajší ceremoniál vzala celú rodinu. Po oficiálnej časti večera si v zákulisí zapózovala s oboma deťmi aj trofejou. A spokojným úsmevom. Čoraz populárnejšia je aj niekdajšia detská hviezda Zendaya, ktorá sa počas uplynulých mesiacov dostala do pozornosti vďaka úlohe v seriáli Eufória, ale aj pokračovaní Spider-mana.

Televízna hviezda Kim Kardashian v kreácii... Foto: Reuters, MONICA ALMEIDA
Televízna hviezda Kim Kardashian v kreácii Versace. Televízna hviezda Kim Kardashian v kreácii Versace.

Mladučká a štíhla herečka v šatách od Christophera Ebersa dorazila na ceremoniál a neskrývala dobrú náladu. Fanúšikom poďakovala a dojatá si odnášala jednu zo sošiek. Ďalšia, celkom výnimočná, sa ušla aj Jennifer Anistonovej. Práve jej totiž organizátori prisúdili cenu, o ktorej rozhodujú práve oni – trofej populárnej ikony. Dôvodom sú roky a roky, počas ktorých sa Anistonovej darí udržiavať si popularitu medzi divákmi.

Herečka a speváčka Zendaya v šatách Christopher... Foto: Reuters, MONICA ALMEIDA
Herečka a speváčka Zendaya v šatách Christopher Esber. Herečka a speváčka Zendaya v šatách Christopher Esber.

Slávnostný večer, samozrejme, nesklamal ani v rámci slávnostnej módy. Herečka Bellamy Young predviedla poriadne odvážny dekolt v jednoduchých čiernych šatách s véčkovým výstrihom. Nesklamala ani televízna celebrita Kim Kardashian, ktorej voľba padla na šaty značky Versace. Zdôraznili ženské krivky, pozdvihli obsah výstrihu. Skrátka sexy Venuša – ako to už v prípade Kardashianovej bý­va.

Herečka Bellamy Young. Foto: Reuters, MONICA ALMEIDA
Herečka Bellamy Young. Herečka Bellamy Young.

Pre objektívy bola lákadlom aj speváčka Gwen Stefani, ktorá nesklamala a podčiarkla svoj extravagantný štýl. Spravila tak v bielych šatách s krátkym predným dielom a vlečkou. Doplnila ich vysokými čižmami. Viac si pozrite v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #ceny #móda #Kim Kardashian #dekolt #Pink #Zendaya #People´s Choice Awards

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...