Navždy spolu? Tieto slávne krásky majú stabilné vzťahy... a detí ako smetí!

Zvyčajne sa hovorí, že dlhé manželstvo je v šoubiznise skôr zriedkavým javom. Ale je dosť výnimiek, ktoré potvrdzujú pravidlo. Nedávno sa zišli aj na charitatívnej akcii Baby2Baby Gala.

12.11.2019 00:00
debata
Herečka Jessica Alba bola neprehliadnuteľná v... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Jessica Alba Herečka Jessica Alba bola neprehliadnuteľná v kreácii Ralph & Russo Haute Couture. Na snímke s manželom Cashom Warrenom.

Medzi pozvanými hosťami sa objavili slávne mamičky, ktoré sú zároveň známymi herečkami, modelkami či osobnosťami šoubiznisu. V zozname tých, ktoré si už roky udržiavajú stabilný partnerský alebo manželský vzťah, je napríklad aj Jessica Alba či Chrissy Teigen.

Modelka a televízna osobnosť Chrissy Teigen v...
Herečka Olivia Munn prišla v kreácii Yanina.
+11Speváčka Paula Abdul na akcii Baby2Baby Gala na...

Prvá menovaná, niekdajšia sexbomba z filmového plátna, je dnes trojnásobnou mamou. A stále aj manželkou svojej veľkej lásky a otca všetkých troch detí – filmového producenta Casha Warrena. Dvojica si povedala áno v roku 2008, no už pár rokov predtým spolu randila. Zoznámili sa vďaka práci pôvabnej herečky na filme Fantastická štvorka v roku 2004.

Modelka a televízna osobnosť Chrissy Teigen v... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Modelka a televízna osobnosť Chrissy Teigen v kreácii Georges Hobeika a jej manžel John Legend. Modelka a televízna osobnosť Chrissy Teigen v kreácii Georges Hobeika a jej manžel John Legend.

Aj modelka a televízna moderátorka Chrissy Teigen sa radí do zoznamu žien, ktoré si udržiavajú stabilné manželstvo. So spevákom Johnom Legendom sa vzali síce až v roku 2013, ale už dva roky predtým ju americký hitmejker požiadal o ruku. Po štyroch rokoch randenia. Matematicky spočítané podčiarknuté, partneri sú spolu už vyše 12 rokov. Dnes tiež ako šťastní rodičia dcérky Luny a syna Milesa.

Úplným rekordérom v zozname pozvaných hostí na víkendovej akcii Baby2baby Gala je však športovec Kobe Bryant. Ten sa na ceremoniáli objavil v spoločnosti svojej manželky Vanessy, s ktorou sú svoji už od roku 2001. Zoznámili sa v roku 1999 a po pár týždňoch začali spolu randiť a dnes vychovávajú štyri ratolesti.

Manželia Vanessa Laine Bryant a Kobe Bryant... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Manželia Vanessa Laine Bryant a Kobe Bryant prišli na galavečer spoločne. Manželia Vanessa Laine Bryant a Kobe Bryant prišli na galavečer spoločne.

Samozrejme, na nedeľňajšom gala sa objavili aj dámy, ktorým až tak osud neprial, keď príde na stabilitu partnerských vzťahov. Mnohé z nich sú však už znovu šťastné zadané alebo žijú ako slobodné matky. V tomto zozname sa ocitla napríklad herečka Jennifer Garner, ktorej tri deti vzišli z manželstva s Benom Affleckom. Dvojica síce žije oddelene a každý vedie vlastný súkromný život. Deti však hrajú prím pre oboch.

Herečka Kate Hudson dorazila zase šťastne zamilovaná so svojím partnerom Dannym Fujikawom, ktorému priviedla pred časom na svet dcérku. Jej dvaja synovia však pochádzajú z predchádzajúcich vzťahov. Najstarší syn Ryder z manželstvo s hudobníkom Chrisom Robinsonom a mladší Bingham zo vzťahu s hudobníkom Mattom Bellamym.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #manželstvo #Kate Hudson #Chrissy Teigen #Jessica Alba #stabilita #Baby2Baby Gala

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...