Kylie verzus Emilia, blond a bruneta na vianočnej premiére: Ktorá bodovala?

Predvianočný čas sľubuje príchod romantických filmov a komédií. A jedna z nich už nemôže znieť vianočnejšie. Aj v Londýne mala včera premiéra Last Christmas (Posledné Vianoce).

12.11.2019 06:44
debata
Herci Henry Golding a Emilia Clarke pózujú... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Herci Henry Golding a Emilia Clarke pózujú spoločne fotografom. Herci Henry Golding a Emilia Clarke pózujú spoločne fotografom.

Film, ktorý vznikol podľa názvu hitu skupiny Wham! a speváčka Georga Michaela a v ktorom aj hity z týchto čias zaznejú, dáva priestor herečke Emilii Clarkeovej či Emme Thompsonovej. V hlavnej mužskej úlohe sa objaví Henry Golding. Ani jeden z nich nechýbal v pondelok večer na slávnostnej londýnskej premiére.

Herečka Emilia Clarke na premiére filmu Last...
Herečka Emma Thompson.
+4Herci Henry Golding a Emilia Clarke pózujú...

Clarke stavila tentoraz na čiernu kreáciu s kryštálovo-štrasovou aplikáciou vo véčkovom dekolte. V šatách značky Prada vyzerala sexy, ale ktohovie, či nebola premrznutá na kosť. Londýnske počasie už v tomto čase zhovievé veľmi nie je. Veteránka Emma Thompson sa vybavila patrične. Pred fotografov predstúpila vo vlnenom fialovom komplete.

Na premiéru filmu dorazila aj speváčka Kylie... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Na premiéru filmu dorazila aj speváčka Kylie Minogue. Na premiéru filmu dorazila aj speváčka Kylie Minogue.

Medzi pozvanými hosťami sa objavila však aj austrálska rodáčka a miláčik Britov, speváčka Kylie Minogue. Známa blondínka stavila na dlhé šaty s výrazným florálnym vzorom a rozdávala naokolo samé úsmevy.

Dnes už 51-ročná dáma vyzerá stále veľmi mladistvo – zdá sa, akoby sa jej vek ani netýkal. Minogue však nezaprie, že sa o to pravidelne stará aj pod rukami odborníkov. Tentoraz jej vzhľad pôsobil prirodzene, no v minulosti sa už viackrát objavila na verejnosti aj s tvárou nehybnou od botoxu. Nuž, ale hudobná brandža je tvrdý biznis…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Kylie Minogue #Emilia Clarke #Last Christmas

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...