Ako biela labuť! Charlize Theron opäť uchvátila, mohol ju vôbec niekto tromfnúť?

Herečke Charlize Theronovej v uplynulých týždňoch niektorí jej fanúšikovia vyčítali príliš výraznú zmenu odevného štýlu. Zdala sa im možno drsná, možno príliš extravagantná. Na cenách magazínu Glamour však bodovala na celej čiare.

12.11.2019 13:30
debata (2)
Herečka Charlize Theron na vyhlásení cien... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Charlize Theron Herečka Charlize Theron na vyhlásení cien Glamour Women of the Year Awards v kreácii Givenchy Haute Couture.

Držiteľka Oscara, ktorá sa zároveň stala laureátkou jednej z cien, sa objavila na slávnostnom ceremoniáli v kreácii z dielne Givenchy Haute Couture. A vyrazila mnohým dych. Šaty s architekturálnou sukňou zdobenou skutočným perím a výrazným hranatým živôtikom pripomínali tak trošku kostým labute – akoby ožila slávna postava z baletu Labutie jazero. No zároveň nešlo o model prehnane kostýmový, Theron v ňom pôsobila moderne, rafinovane a veľmi étericky.

Herečka Charlize Theron na vyhlásení cien...
Herečka Brooke Shields bola na vyhlásení cien...
+17Dizajnérka Tory Burch.

V tomto prípade určite pomohla aj úprava krátkeho účesu, ktorý dostal veľmi elegantnú podobu rozdelenia na cestičku a hladkého tvaru. Líčenie bolo, už ako býva zvykom, v prípade niekdajšej modelky bezchybné.

Theron sa pridala v pondelok večer k ďalším laureátkam tohtoročných cien pre Ženy roka, ktoré pravidelne rozdáva časopis Glamour. Okrem nej sa z ocenenia tešila napríklad futbalistka Megan Rapinoe, spisovateľka Margaret Atwood či dizajnérka Tory Burch.

zväčšiť Zľava: Herečka Jane Fonda, modelka Anne V a... Foto: Reuters
Zľava: Herečka Jane Fonda, modelka Anne V a herečka Brooke Shields. Zľava: Herečka Jane Fonda, modelka Anne V a herečka Brooke Shields.

Medzi pozvanými dámami žiarili mnohé dámy a popri Theronovej nepochybne stojí za zmienku napríklad herečka Aja Naomi King v žiarivej žltej kreácii od Marca Jacobsa, tehotná Iskra Lawrence či 54-ročná Brooke Shields, ktorá stavila na minikreáciu a vyrazila dych. Viac nájdete v galérii.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #žena #ocenenie #Givenchy #Glamour #červený koberec #Charlize Theron

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...