Bezmála 40 rokov od slávnej Modrej lagúny: Brooke Shields v mini a stále top!

Jej krása si podmanila módnych fotografov, filmárov aj slávne značky. Aj po bezmála 40 rokoch od nakrútenia jej slávneho debutu však dokáže herečka Brooke Shields zaujať.

13.11.2019 00:00
debata (3)
Herečka Brooke Shields bola na vyhlásení cien... Foto: Reuters, ANDREW KELLY
Herečka Brooke Shields bola na vyhlásení cien Glamour neprehliadnuteľná. Tipovali by ste jej 54 rokov? Herečka Brooke Shields bola na vyhlásení cien Glamour neprehliadnuteľná. Tipovali by ste jej 54 rokov?

Naposledy sa to podarilo tejto americkej hviezde počas pondelňajšieho ceremoniálu magazínu Glamour, kde sa rozdávali ceny pre Ženy roka. Herečka si obliekla čierne minišaty s jemne áčkovým strihom a odhalila v nich ukážkové nohy. Len sieťované pančuchy a zamatové lodičky na vysokom podpätku jej dodávali poriadny sexepíl, ktorý ešte umocňoval červený rúž na perách.

Ak ste náhodou nevedeli, Brooke Shields oslávila už 54. narodeniny a to by si tipoval pri pohľade na ňu len málokto. V čase, keď sa do nej zamiloval takmer celý svet vďaka úlohe vo filme Modrá lagúna, mala pätnásť.

Herečka Brooke Shields na archívnom zábere z... Foto: SHUTTERSTOCK
Herečka Brooke Shields na archívnom zábere z roku 1990. Herečka Brooke Shields na archívnom zábere z roku 1990.

Film vznikol v roku 1980 a nasledujúca dekáda bola pre Shieldsovú jedným z vrcholov jej profesionálneho života. Trhali sa o ňu nielen filmári, ale jej krása sa objavila aj na stránkach magazínov ako Vogue, Elle či Harper's Bazaar. Herečka v tom čase tiež nakrútila dnes už legendárnu, vtedy zakazovanú reklamu pre značku Calvin Klein.

Na porovnanie sme vybrali záber z roku 1990, keď mala Brooke Shields 25 rokov. Porovnajte ho s tým dnešným… čo poviete? Stále je to krásavica, všakže?

Herečka Charlize Theron na vyhlásení cien...
Herečka Brooke Shields bola na vyhlásení cien...
+17Dizajnérka Tory Burch.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #vek #forma #zvodná #Brooke Shields #hviezdy po rokoch

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...