Módna elita na premiére: Eiza Gonzales na jednotku, Stalloneho dcéra nechýbala

Príchod zimy so sebou prináša aj nové televízne projekty. Veď konieckoncov, počas dlhých zimných večerov to k televízii láka. Popri seriáloch sú však v kurze aj dokumenty. Jeden z nich mal v pondelok premiéru.

13.11.2019 00:00
debata
Herečka Eiza Gonzalez predstavila nový projekt... Foto: SITA/AP, Mark Von Holden
Herečka Eiza Gonzalez predstavila nový projekt HBO - Very Ralph. Herečka Eiza Gonzalez predstavila nový projekt HBO - Very Ralph.

Reč je o projekte HBO pod názvom Very Ralph, ktorý sa sústreďuje na začiatky a rozmach slávnej americkej značky Ralph Lauren. Niet teda divu, že aj mnohé hviezdy na slávnostnom premietaní sa objavili v šatách z dielne amerického tvorcu.

Herečka Emma Roberts.
Herec Sylvester Stallone s manželkou Jennifer...
+5Herečka Eiza Gonzalez predstavila nový projekt...

Medzi pozvanými menami nechýbala napríklad herečka Emma Roberts, jej krásna kolegyňa Camilla Belle či herečka a krásavica s latino krvou v žilách Eiza Gonzales. Práve posledná menovaná si vyslúžila aj najpozitívnejšie reakcie módnych kritikov, keď sa pred objektívy postavila v elastických čiernych šatách lemovaných perím na lodičkovom výstrihu. Nežná a elegantná Eiza v nich naozaj vynikla.

Herec Sylvester Stallone s manželkou Jennifer... Foto: SITA/AP, Mark Von Holden
Herec Sylvester Stallone s manželkou Jennifer Flavinovou (vpravo) a ich dcérou Sistine Stallone. Herec Sylvester Stallone s manželkou Jennifer Flavinovou (vpravo) a ich dcérou Sistine Stallone.

Trochu prekvapivým hosťom premiéry bol herec a režisér Sylvester Stallone, ktorého sprevádzali dve ženy z jeho štvorčlennej dámskej rodinnej zostavy – okrem manželky Jennifer Flavinovej to bola aj dcéra Sistine Stallone, ktorá ašpiruje na hereckú kariéru.

Pod prácou na dokumente sú však podpísané aj známe mená z módnej brandže. Medzi nimi je to napríklad štylistka Rachel Zoe. Viac si pozrite v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #premiéra #Sylvester Stallone #Eiza Gonzáles #Ralph Lauren #dokument

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....