V zlatej a tentoraz supersexy! Charlize Theron udiera klinec po hlavičke

Čo večer, to zásah do čierneho! Oscarová herečka Charlize Theron je v jednom "spoločenskom" kole, aj v utorok večer bola hviezdou červeného koberca.

14.11.2019 03:40
debata
Herečka Charlize Theron na svojom benefičnom... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Herečka Charlize Theron žiarila v zlatých šatách. Herečka Charlize Theron na svojom benefičnom galavečere žiarila v zlatých šatách.

Príťažlivá blondínka, ktorá svoju kariéru štartovala v modelingovej brandži, v utorok večer hostila svoje kolegyne, ale aj pozvaných hostí na benefičnom galavečere. Jeho cieľom je získavať financie pre africké krajiny, čo nie je žiadna náhoda. Štyridsaťtriročná hviezda je sama totiž rodáčkou z Juhoafrickej republiky.

Herečka Charlize Theron žiarila v zlatých šatách.
Herečka a komička Awkwafina.
+3Herečka Charlize Theron na svojom benefičnom...

Po sérii eventov, ktoré herečka absolvovala v uplynulých dňoch, sa tentoraz fotografi dočkali jej noblesnej a sexi verzie. Theron sa obliekla do šiat zlatej farby s dĺžkou nad kolená a zdobením strapcami.

Iba večer predtým sa pritom oscarová hviezda objavila na večierku magazínu Glamour, kde sa stala aj laureátkou jednej z cien v rámci výročného vyhlásenia Ženy roka. Bielu kreáciu ozdobenú perím jej zapožičali z módneho ateliéru Givenchy.

Herečka Charlize Theron v kreácii Dior (vľavo)... Foto: SITA/AP
Herečka Charlize Theron v kreácii Dior (vľavo) a kreácii Givenchy Haute Couture. Herečka Charlize Theron v kreácii Dior (vľavo) a kreácii Givenchy Haute Couture.

Minulý týždeň sa zase Theron objavila na evente American Cinematheque. A rovnako neodchádzala domov s prázdnymi rukami. Získala jednu z cien večera ako herečka, ktorá výnimočným spôsobom prispela k pozdvihnutiu umeleckých hodnôt vo filmovom priemysle. V tento večer si obliekla šaty z dielne značky Dior a stavila na sieťovaný dezén s podkladom v čiernej farbe.

Ktorá Charlize Theron sa vám páči najviac? Hlasujte v našej ankete.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Afrika #vzhľad #Charlize Theron #benefícia

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...