Čo to so sebou porobila hviezda Stranger Things! Má 15, ale vyzerá tak na...

V Hollywoode je skôr dôvod pozastavovať sa nad tým, ak niekto vyzerá výrazne mladšie než je číslo podľa jeho rodného listu. Ale objavia sa opačné prípady.

14.11.2019 00:00
debata
Herečka Millie Bobby Brown na špeciálnom... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Herečka Millie Bobby Brown na špeciálnom premietaní seriálu Stranger Things. Herečka Millie Bobby Brown na špeciálnom premietaní seriálu Stranger Things.

Na nedávnom špeciálnom premietaní seriálu Stranger Things sa objavila aj jedna z jeho hlavných hviezd, herečka Millie Bobby Brown. Práve jej vzhľad musel nadvihnúť nejedno obočie. Dôvod? Má 15 rokov, vyzerala však minimálne dvojnásobne staršie. A úprava pre tínedžerku bola tiež na zamyslenie.

Brown dorazila na podujatie v šatách Markarian, ktoré doplnila fialovými sandálikmi. Tím odborníkov jej zjavne urobil účes z príčeskov, keďže jej vlastná hriva nemá takú dĺžku, ani hustotu. Výsledný look trochu evokoval divoké obdobie polovice 70-tych rokov.

Herečka Millie Bobby Brown v kreácii Kenzo.
Herečka Millie Bobby Brown v kreácii Rodarte.
+10Detská hviezda Millie Bobby Brown v šatách...

K tomu sa pridalo aj líčenie s umelými mihalnicami a výrazným ružovým rúžom na perách. Pri detailných záberoch to dokonca vyzeralo akoby herečka už mala jemne spevnené líčka pomocou botoxu alebo kyseliny hyalurónovej. Je možné, že to bol iba optický klam intenzívneho líčenia.

Napriek tomu sa však núka otázka, či je naozaj v poriadku, ak sa pätnásťročná tínedžerka upravuje ako zrelá tridsiatnička. Aj s lascívnym podtónom, ktorý jej tentoraz Brownovej vizáž v sebe niesla. V galérii si môžete pozrieť, ako sa podoba detskej hviezdy menila od jej prelomu v kariére, roku 2016, keď sa objavila v prvej sérii spomenutého seriálu Stranger Things z produkcie Netflixu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

goodnight ☁️

Príspevok, ktorý zdieľa mills (@milliebobbybrown),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vek #zmena #vizáž #Millie Bobby Brown #starší

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...