Rolins, Mauréry, Cibulková či Vinczeová: Takto vyrazili na krst tenistkinej knihy!

Množstvo známych tvárí, žien, ktoré sú zároveň jej kamarátkami, sa objavilo v utorok popoludní na krste knihy Tenis je môj život od tenistky Dominiky Cibulkovej a spisovateľky Andrey Coddington.

13.11.2019 12:34
debata (8)
Tenistka Dominika Cibulková v kreácii od... Foto: Robo Homola / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Dominika Cibulková Tenistka Dominika Cibulková v kreácii od Michaela Kováčika na krste svojej biografie Tenis je môj život.

V priestoroch jedného z bratislavských podnikov, kde sa pred časom konala aj Cibulkovej oslava 30-tych narodenín, sa zišli novinári, fotografi, pozvaní hostia a, samozrejme, aj najbližší ľudia zo života slávnej slovenskej športovkyne.

Cibulková si tento deň vybrala zároveň za spôsob, ako oficiálne oznámiť koniec športovej kariéry. Pozornosť médií mala takpovediac zaručenú. A v prípade objektívov platilo to isté. Ako to dopadlo s módou prítomných dám?

Speváčka Dara Rolins ako krstná mama knihy...
Herečka Zuzana Šebová na krste knihy tenistky...
+3Tenistka Dominika Cibulková v kreácii od...

Tenistka stavila na šaty (akoby predĺženú vestu) z dielne domáceho dizajnéra Michaela Kováčika, ktoré doplnila čiernymi lodičkami, výraznými visiacimi náušnicami a tiež priam večerným líčením. Outfitu dominovala biela farba, ale nechýbali ani čierne akcenty. Práve v doplnkoch či pruhoch látky na ramenách.

Čo sa farebnosti týka, podobným spôsobom volila speváčka Dara Rolins, inak tiež krstná mama novej knižky. Jej šaty bez ramienok, s aranžovaným peplumom, však dôsledne obkreslili ukážkové postavu. Doplnila ich členkovými čižmičkami na vysokom podpätku a rovnako výrazným spoločenským líčením.

Moderátorka Adela Vinczeová na krste knihy... Foto: Robo Homola / Profimedia
Moderátorka Adela Vinczeová na krste knihy tenistky Dominiky Cibulkovej. Moderátorka Adela Vinczeová na krste knihy tenistky Dominiky Cibulkovej.

V porovnaní s touto dvojicou dám sa ďalšie pozvané prominentky prezentovala v omnoho ležérnejšom a uvoľnenom štýle. Moderátorka Adela Vinczeová stavila na svoj obľúbený kúsok – prestrihávanú vestu od Borisa Hanečku, ktorou doplnila úzke džíny, sivý bavlnený top a kožené čižmy na mierne vyvýšenom podpätku. Herečka Zuzana Šebová stavila na kožené minišaty, ktoré doplnila pančuchami s bodkami a členkovými čižmičkami na šnurovanie.

Herečka Emília Vášáryová prišla čítať ukážky z... Foto: Robo Homola / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Herečka Emília Vášáryová prišla čítať ukážky z knihy Tenis je môj život. Herečka Emília Vášáryová prišla čítať ukážky z knihy Tenis je môj život.

Herečka Zuzana Mauréry si do spoločnosti obliekla striedmu kombináciu čiernych nohavíc, roláka a bieleho predĺženého sako-kabáta. Podobne ako herečka Emília Vášáryová myslela pravdepodobne predovšetkým na fakt, že za oknami je november a v obliekaní treba byť aj praktický. Vášáryovej voľba kabáta s motívom kohútej stopy vo výslednom dojme pôsobila nenútene a pritom s jemným dotykom elegancie. Ktorá z dám sa pozdávala najviac vám? Hlasujte v našej ankete.

VIDEO: Cibulková na krste knihy oznámila ukončenie kariéry. Pozrite si video TV Pravda z krstu jej novej knihy.

Video
8 debata chyba

+ Robte niečo, preto aby sa vám aj naďalej žilo tak dobre ako doteraz.
Neodkladajte v práci niečo, čo môžete...

+ Ak potrebujete odbornú pomoc, obráťte sa na odborníka.
Plňte si svoje sny nech to stojí čo to stojí, peniaze...