Materstvo jej fakt pristane! Kirsten Dunst žiari všade, kde sa objaví

Jej talent je nespochybniteľný. Dokázala to už ako detská herečka, keď excelovala vo filme Interviw s upírom. Popri ňom však na Kirsten Dunstovej oceňujú mnohí aj jej nezameniteľný pôvab.

13.11.2019 16:59
debata
Herečka Kirsten Dunst je pomerne čerstvá mama.... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Kirsten Dunst je pomerne čerstvá mama. Herečka Kirsten Dunst je pomerne čerstvá mama. Prišla v kreácii Prada.

Blondínka, ktorá je súčasťou filmovej brandže už od útleho detstva, nikdy nepatrila k celkom typickým hollywoodskym kráskam. Možno však práve preto našla odozvu u mnohých módnych dizajnérov, stala sa múzou pre módne značky alebo dokonca umelcov a nezávislých režisérov. A od roku 2018 sa jej konečne splnil aj „súkromný sen“. S mužom svojho života, kolegom Jessem Plemonsom sa im narodil syn Ennis.

Tridsaťsedemročná hviezda o svojom súkromí takmer nehovorí, ale jedno je isté – materstvo jej naozaj prospelo. Podľa viacerých zdrojov z jej okolia je momentálne táto rodáčka z New Jersey skutočne šťastná a naplnená. A vidieť to aj na spoločenských akciách či premiérach, ktorých absolvovala v posledných mesiacoch niekoľko.

Kirsten Dunst počas podujatia InStyle Awards v... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Kirsten Dunst Kirsten Dunst počas podujatia InStyle Awards v Los Angeles. V šatách Rodarte

Naposledy mohli zástupcovia tlače stretnúť Dunstovú na galavečere Baby2Baby Gala, kde sa objavila v striedmej, no veľmi šarmantnej čiernej kreácii z dielne Prada. Pár týždňov predtým ukázala aj svoju romantickú stránku, keď sa na akcii ukázala v princeznovskej kreácii s frivolnou volánikovou sukňou z dielne Rodarte.

Práve americká značka Rodarte si už dávnejšie herečku vybrala za svoju múzu a plavovláska sa pravidelne objavuje na verejnosti v jej kreáciách. Okrem toho ju však vídať aj v luxusných šatách Chanel Haute Couture a mnohých ďalších. Pristane jej to, čo poviete?

Herečka Kirsten Dunst a jej manžel Jesse... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Kirsten Dunst a jej manžel Jesse Plemons. Dunst má na sebe šaty The Vampire´s Wife. Herečka Kirsten Dunst a jej manžel Jesse Plemons. Dunst má na sebe šaty The Vampire's Wife.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #materstvo #vzhľad #pôvab #Kirsten Dunst

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....