Wau! Pamätáte na country ikonu Sheryl Crow? V 57 rokoch vyzerá špičkovo

Hoci jej celosvetová popularita sa viaže skôr k obdobiu 90-tych rokov a začiatku 21. storočia, speváčka Sheryl Crow je stále mimoriadne aktívna hudobníčka. Ale nielen to.

15.11.2019 00:00
debata (1)
Speváčka Sheryl Crow vyzerala očarujúco. Foto: Reuters, CHARLES PULLIAM
Speváčka Sheryl Crow vyzerala očarujúco. Speváčka Sheryl Crow vyzerala očarujúco.

Na stredajšom ceremoniáli vyhlásenia cien Country Music Awards sa autorka hitov All I wanna do či Strong Enough objavila ako pozvaný hosť, ale zároveň aj jedna z účinkujúcich. A mnohým prítomným nepochybne vyrazila dych.

Na červenom koberci sa Crow objavila v jednoduchej tube večerného modelu, ktorému však noblesu dodával kryštálikmi a korálikmi vyšívaný dezén. Speváčka v ňom pôsobila sexy, pôvabne a veľmi mladistvo. Áno, práve to posledné slovíčko dávame do pozornosti. Faktom totiž je, že Sheryl Crow oslávi budúci rok vo februári 58. narodeniny a to by naozaj tipoval málokto.

Tehotná Maren Morris a jej partner Ryan Hurd.
Speváčka Colbie Caillat prišla v šatách značky...
+16Zľava: Speváčky a moderátorky večera Carrie...

Crowovej mladistvý vzhľad a šarm jej pomáhajú udržiavať aj jej dvaja synovia, ktorí však nie sú biologickí. Speváčka mala totiž v minulosti problém otehotnieť. V roku 2007 adoptovala prvého syna, o tri roky k nemu pribudol aj ďalší chlapec. Oboch vychováva prevažne sama.

V minulosti speváčku preslávil tiež vzťah s cyklistom Lanceom Armstrongom. V deväťdesiatych rokoch randila kratší čas aj s kolegom – spevákom a skladateľom Ericom Claptonom.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #vek #sheryl crow #pôvab #CMA Awards

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....