Oscarová hviezda ako kráľovná Alžbeta II. Na premiére diva, takto vyzerá v seriáli

Dokonalá podoba? Historici možno budú tvrdiť čosi iné, no filmoví nadšenci už dnes tvrdia, že Olivia Colman je v úlohe kráľovnej Alžbety II. presvedčivá z pár minútových ukážok.

15.11.2019 09:30
debata
Herečka Helena Bonham Carter (vpravo) a jej... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Helena Bonham Carter (vpravo) a jej kolegyňa Olivia Colman Herečka Helena Bonham Carter (vpravo) a jej kolegyňa Olivia Colman stvárnili v seriáli The Crown princeznú Margaret a kráľovnú Alžbetu II.

Či majú pravdu sa ukážu už o pár dní, keď sa na obrazovky Netflixu dostanú nové epizódy populárneho seriálu The Crown o živote britskej panovníčky. Po dvoch sériach v hlavnej úlohe vystriedala herečku Claire Foyovú práve Colman, ktorá tento rok získala aj sošku Oscara za výkon vo filme Favoritka.

Herečka Helena Bonham Carter prišla v šatách...
Herec Josh O'Connor.
+8Výkonná producentka Suzanne Mackie.

Na londýnskej premiére tretej série sa Colman objavila so srdečným úsmevom a v elegantnej večernej kreácii. Typický „alžbetovský“ účes z natočených a pevne fixovaných vlasov lemujúcich tvár nahradila krátky a šmrncovná zostrih.

Okrem Colmanovej je lákadlom v tretej sérii aj herečka Helena Bonham Carter, ktorej tvorcovia prisúdili roli princeznej Margaret. Na slávnostnej premiére sa bývalá partnerka režiséra Tima Burtona objavila v tak trošku rokokovej róbe od Ryana Lo.

zväčšiť Herečka Olivia Colman stvárnila kráľovnú... Foto: SITA/AP, Sophie Mutevelian
TV The Herečka Olivia Colman stvárnila kráľovnú Alžbetu II. v seriáli The Crown. Herečka Olivia Colman stvárnila kráľovnú Alžbetu II. v seriáli The Crown.

Medzi pozvanými nechýbali ani ďalší herci či pozvaní hostia zo sveta šoubiznisu. Už dnes sa špekuluje o tom, že aj táto séria seriálu zamieša karty pri veľkých vyhláseniach cien ako sú Zlaté glóbusy. Uvidíme, ak máte Nextflix, určite si nové epizódy ujsť nenechajte. Seriál má premiéru v nedeľu 17. novembra.

O seriáli čítajte viac aj v našej sekcii Oserialoch.prav­da.sk.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #novinka #séria #The Crown #Olivia Colman

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...