A kde má Kate?! Princ William rozdával úsmevy, dostal bozky od sexy speváčky!

Zvyčajne sa objavujú na verejnosti spoločne, ale množstvo pracovných povinností a aktivít spôsobuje, že sa vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge musia občas na spoločenské akcie aj rozdeliť. Ako naposledy.

15.11.2019 13:25
princ William a Rita Ora Foto: ,
Princ William a speváčka Rita Ora na charitatívnom gala Centrepoint.
debata

Možno práve to však bol aj moment, keď si následník trónu – princ William užil večer v spoločnosti umelcov a v uvoľnenej nálade. Aspoň zábery, ktoré vznikli na benefícii Centerpoint, určenej na pomoc ľuďom bez domova, tak vyzerajú.

William sa na podujatí stretol s viacerými pozvanými umelcami a zjavne sa v ich spoločnosti dobre zabával. Niekoľko minút diskutoval napríklad s členmi kapely Duran Duran, ale objektívy boli vďačné aj za momenty so speváčkou Ritou Ora.

zväčšiť Britský princ William sa zvítal so speváčkou... Foto: SITA/AP, Dominic Lipinski
princ William Britský princ William sa zvítal so speváčkou Ritou Ora na charitatívnom gala Centrepoint.

Sexy hviezda popovej scény, ktorej v žilách koluje kosovská krv, si nerobila starosti s bontónom a trojnásobnému otcovi okamžite dala srdečný bozk na privítanie. Jedno líčko, druhé líčko. Hoci niečo podobné nie je zvykom v kontakte s členom kráľovskej rodiny, princ William ich prijal s úsmevom a s Orou tiež niekoľko minút diskutoval.

Starší syn princa Charlesa, ktorý je druhým v následníckej línii na britský trón, sa angažuje vo viacerých charitatívnych či nadačných projektoch. Podpora a pomoc bezdomovcom je jedným z nich a za roky, čo je do tejto pomoci zapojený, sa podarilo vyzbierať niekoľko miliónov libier na programy pomoci či konkrétnu pomoc.

zväčšiť Princ William (vľavo) sa zhovára s členmi... Foto: SITA/AP, Dominic Lipinski
Princ William (vľavo) sa zhovára s členmi formácie Duran Duran. Princ William (vľavo) sa zhovára s členmi formácie Duran Duran.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #princ William #bozk #Rita Ora #charita

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...