Juanes si užil hudobný triumf s rodinou: Ukázal krásnu polovičku aj ratolesti

Vyslúžil si cenu pre Hudobnú osobnosť roka na ceremoniáli Latin Grammy. Aj preto neprekvapí, že si ho spevák Juanes chcel užiť s najbližšími.

16.11.2019 10:50
Spevák Juanes a jeho manželka Karen Martinez. Foto: ,
Spevák Juanes a jeho manželka Karen Martinez.
debata

Na červenom koberci štvrtkového ceremoniálu, ktorý sa konal v MGM Grand Arene v Las Vegas, sa 47-ročný rodák z Kolumbie objavil s celou svojou rodinou. A nepochybne tak zaujal aj predstaviteľov médií, či hostí.

Juanes, medzi ktorého najväčšie hity patrí skladba La Camisa Negra, je od roku 2004 ženatý s bývalou modelkou a herečkou Karen Martinezovou. Dvojica spoločne založila rodinu ešte pred svadbou a dnes už ako manželia vychovávajú tri ratolesti.

zväčšiť Spevák Juanes a jeho rodina prišli na Latin... Foto: Reuters, DANNY MOLOSHOK
Spevák Juanes a jeho rodina prišli na Latin Grammy Awards spoločne. Spevák Juanes a jeho rodina prišli na Latin Grammy Awards spoločne.

Na červenom koberci sa tak po boku Juanesa okrem manželky objavil aj jeho 16-ročná dcéra Luna, o dva roky mladšia Paloma a najmladší potomok, syn Dante.

Ako spevák a skladateľ poznamenal, bez podpory rodiny by to v hudbe nedotiahol tak ďaleko a určite by vraj nemal energiu na náročný muzikantský život.

Zaujímavosťou je, že Juanes a jeho zvodná manželka sa v minulosti na čas rozišli a ako dôvod uvádzali neprekonateľné rozdiely. Po štyroch mesiacoch odlúčenia sa však k sebe znovu vrátili a údajne dnes patria medzi najstabilnejšie páry latino-popu.

Speváčka Cami bola druhá najodhalenejšia dáma...
Anitta v kreácii Goerges Hobeika.
+12Celebrita Sofia Carson dorazila v kreácii...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #manželka #Latin Grammy #Juanes

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...