Krásna Bond-girl aj agent 007 spolu na premiére! Pozor, v úplne inom filme

Týždeň plný filmových a televíznych premiér pokračoval vo štvrtok uvedením novinky Knives Out. Nechýbal na nej James Bond, ale ani jeho krásna Bond-girl!

16.11.2019 14:00
debata
Herečka Ana De Armas vyzerala na premiére... Foto: Reuters, PHIL MCCARTEN
Herečka Ana De Armas vyzerala na premiére očarujúco. Herečka Ana De Armas vyzerala na premiére očarujúco. V kreácii Chanel Haute Couture.

Samozrejme, aby sme veci uviedli na pravú mieru, v krimi novinke si zahral herec Daniel Craig, aktuálny predstaviteľ agenta Jej veličenstva. A okrem neho aj očarujúca Ana De Armas, kubánska herečka, ktorá sa po jeho boku objaví v pripravovanej bondovke No Time to Die.

Herec Daniel Craig na premiére filmu Knives Out.
Herečka Katherine Langford.
+5Herečka Jamie Lee Curtis.

Ktohovie, či snímka Knives Out bola pre oboch „zoznamovacím večierkom“, na samotnej premiére sa však dvojica k sebe správala pomerne rezervovane. Craig pózoval najmä samostatne, neskôr sa pripojil ku skupine hereckých kolegov na hromadný portrét.

Herec Daniel Craig na premiére filmu Knives Out. Foto: Reuters, PHIL MCCARTEN
Herec Daniel Craig. Herec Daniel Craig na premiére filmu Knives Out.

Spomenutá De Armas bola v rámci premiéry pravdepodobne najpôvabnejšou dámou červeného koberca. Tridsaťjedenročnú niekdajšiu modelku obliekli štylisti do kreácie Chanel Haute Couture, nežných bielych romantických šiat s kvetinovými výšivkami z peria.

Okrem kubánskej herečky sa v hereckom osadenstve objavila aj Katherine Langford, Jamie Lee Curtis či napríklad herec Michael Shannon. Pre fanúšičky hollywoodskych sexidolov bude určite lákadlom predstaviteľ Kapitána Ameriku – herec Chris Evans. Vo filme, ktorý je opisovaný ako čierna krimikomédia, si zahral rozmaznaného plejboja a vnuka bohatého podnikateľa, ktorého vraždu prichádza vyšetrovať práve Daniel Craig.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #novinka #Daniel Craig #James Bond #Chanel #Ana de Armas

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...