Sexy účtovníčka? Ratajkowski v saku, ale má to háčik - pod ním už vôbec nič

Pred objektívmi dokáže vyzerať veľmi sexy, ale tiež elegantne. Na sociálnych médiách je to trochu iný príbeh. Niežeby tam chýbala Emily Ratajkowski elegancia, ale určite tam má aj viac odvahy.

18.11.2019 00:00
debata (1)
Herečka Emily Ratajkowski na výročnom gala Go... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herečka Emily Ratajkowski na výročnom gala Go Gala v Los Angeles. Herečka Emily Ratajkowski na výročnom gala Go Gala v Los Angeles.

Fanúšikovia tejto slávnej brunetky, ktorá začínala vo svete modelingu a teraz už fušuje do remesla aj hereckým kolegyniam, dobre poznajú jej zábery z Instagramu, kde odhaľuje viac ako je zvykom. Samozrejme, v rámci mantinelov podmienok sociálnej siete. Síce nevidieť intímne partie, ale doslova všetko ostatné veľmi často áno.

Tentoraz sa rodáčka z Veľkej Británie, ktorá žije v USA už roky, rozhodla podporiť trend „hore bez na biznisovú nôtu“. Niekoľko jej posledných príspevkov ju zachytáva v kostýme so sakom. Akurát, že pod sakom nemá už vôbec nič.

Ktohovie, či by takto vyrazila dnes aj na filmovú premiéru, alebo benefičné gala. V sobotu sa na jednom zúčastnila a práve tam sa dočkali objektívy veľmi minimalistickej, no príťažlivej verzie 30-ročnej krásky.

Ktorá sa vám pozdáva viac? Môžete posúduť sami.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #hore bez #Instagram #prezentácia #Emily Ratajkowski #sexy

+ Nebojte sa budúcnosti, budujete si ju predsa sami.
Nerobte všetko len pre peniaze, robte to preto, lebo chcete....

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...