Charlieho anjeli v kinách úplne pohoreli! Zachraňujú to krásky na premiére

Poriadne sklamanie musia prežívať momentálne tvorcovia najnovšieho spracovania filmu Charlieho anjeli, ktorý minulý týždeň vstúpil do severoamerických kín. Výsledky veru nenadchli.

21.11.2019 09:23
debata
Zľava: Režisérka Elizabeth Banks a herečky... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Zľava: Režisérka Elizabeth Banks a herečky Kristen Stewart, Ella Balinska a Naomi Scott pózujú na londýnskej premiére filmu Charlieho anjeli. Zľava: Režisérka Elizabeth Banks a herečky Kristen Stewart, Ella Balinska a Naomi Scott pózujú na londýnskej premiére filmu Charlieho anjeli.

Film s rozpočtom vyše 40 miliónov dolárov zarobil počas prvého víkendu premietania len osem miliónov a tak ho možno regulérne označiť za prepadák na americkom kontinente. Istá záchrana by mohla ešte prísť v rámci ziskov z iných kontinentov, no v takomto prípade sa už väčšinou podobná situácia neudeje.

Herečka Ella Balinska predviedla kreáciu z...
Herečka Naomi Scott v kreácii Richard Quinn.
+4Herečky (zľava) Kristen Stewart, Ella Balinska...

Napriek tomu sa však tvorcovia nevzdali oficiálnej prezentácie filmu na ostrosledovaných premiérach. Ďalšia sa konala v Londýne v stredu večer a nechýbali na nej všetky tri predstaviteľky, ani režisérka a scenáristka Elizabeth Banks.

Trio herečiek v zložení Kristen Stewart, Naomi Scott a Ella Balinska zaujalo na prvý pohľad. Každá z nich trochu iná, každá v dizajnérskej kreácii a ako magnet pre objektívy. Zaujal na mieru vyrobený model od Richarda Quinna, ktorý si obliekla Britka Scott, ale tiež čierne šaty Prada, ktoré zvolila Balinska. Američanku Stewartovú, ktorú zvyčajne oblieka módny dom Chanel, tentoraz zaodel do večerných šiat s károvaným vzorom dizajnér Thom Browne.

Režisérka Elizabeth Banks si na premiéru vzala... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Režisérka Elizabeth Banks si na premiéru vzala sexy kreáciu Versace. Režisérka Elizabeth Banks si na premiéru vzala sexy kreáciu Versace.

V prípade londýnskej premiéry platilo aj pre Banksovú, ktorá stavila na vôbec najodvážnejší imidž v rámci premiérového turné, že je neprehliadnuteľná. Obliekla sa totiž do čiernej kreácie Versace, ktorá jej odhaľovala bruško a pod tenučkou látkou aj krivky postavy. Viac si pozrite v galérii. Ktorá dáma sa páči najviac vám?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #premiéra #Kristen Stewart #Charlieho anjeli #Naomi Scott #Ella Balinska

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...