Gottschalk s milenkou na cenách Bambi! Rozpad 40-ročného manželstva mu vrásky nerobí

Slávny nemecký moderátor Thomas Gottschalk a jeho o 20 rokov mladšia milenka Karina Mross sa k sebe túlili na červenom koberci.

23.11.2019 11:00
Thomas Gottschalk Foto:
Thomas Gottschalk a jeho partnerka Karina Mross na udeľovaní nemeckých cien Bambi v Baden-Badene.
debata

Na jar 2019 sa z čista jasna rozpadlo dlhoročné manželstvo nemeckého moderátora Thomasa Gottschalka (69). Po odchode od manželky They (73) dlho nedokázal tajiť, že ju opustil pre inú ženu. A práve tá ho už oficiálne sprevádzala aj na udeľovaní nemeckých šoubizových cien Bambi.

58-ročná Karina Mross sa usmievala pred objektívmi po boku svojho slávneho partnera, ktorý sa v nemecky hovoriacich krajinách preslávil aj vďaka slávnej televíznej šou Wetten dass…? (Stavme sa, že…), ktorú dlhé roky moderoval.

Thomas Gottschalk a jeho partnerka Karina Mross... Foto: SITA/AP
Thomas Gottschalk Thomas Gottschalk a jeho partnerka Karina Mross na udeľovaní nemeckých cien Bambi v Baden-Badene.
Počas 71. ročníka spomínaných cien sa zaľúbenci dokonca dohodli na tom, v čom sa na červený koberec postavia. Blond Karina mala na sebe červené šaty s výrazným výstrihom, jej partner prišiel v károvanom obleku, na ktorom takisto svietila červená farba. Skvelo naladený pár sa k sebe túlil nielen pred objektívmi fotografov.

Gottschalk sa s manželkou Theou rozišiel po dlhých 46 spoločných rokoch, z toho 42 prežitých v manželstve. Pár spolu vychoval dvoch synov – Romana (36) a Tristana (29). V nemeckých médiách spôsobil rozchod tohto stabilného páru doslova búrku. Len nedávno moderátor dokonca pre nemecký Der Spiegel priznal, že týmto vážnym krokom si nebol istý. „Po prvý raz som sa rozhodol v rozpore so svojím rozumom a v rozpore so všetkým, čo odo mňa očakával zvyšok sveta,“ opísal v rozhovore moment, kedy sa rozhodol opustil svoju manželku kvôli milenke. Nasledoval vraj svoj vnútorný hlas, ktorý dovtedy vždy ignoroval.

Thomas Gottschalk a jeho partnerka  Karina...
Nemecká herečka Luise Heyer    na udeľovaní...
+7Nemecká influencerka Shirin David   na...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Thomas Gottschalk #Bambi 2019

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...