Krstné mamy u Czoborovej? Neónka Vačková, nežná Horváthová aj odhalená Twiins-ka

Známe tváre domáceho šoubiznisu sa zišli vo štvrtok na krste nového DVD fitnesky Zory Czoborovej. Mnohé s ňou roky cvičia a niektoré z nich sa stali aj krstnými mamami.

22.11.2019 13:03
debata
Fitneska Zora Czoborová pokrstila nové DVD s... Foto: Robo Homola / Profimedia
Fitneska Zora Czoborová pokrstila nové DVD s cvičením. Fitneska Zora Czoborová pokrstila nové DVD s cvičením.

Na štvrtkovom podujatí v jednom z bratislavských hotelov sa nedala prehliadnuť zvýšená koncentrácia populárnych dám, rovnako ako bola zrejmá ich snaha zažiariť. Podarilo sa to?

Ak sa bavíme o žiarení v duchu metalických alebo neónových tónov, určite áno. Samotná hostiteľka Zora Czoborová stavila na modré trblietavé minišaty s objemom v ramenách a rukávikoch, ktoré doplnila priehľadnými čiernymi pančuchami a lodičkami s detailom hrubého remienka okolo členku. Výsledný dojem v rámci párty sezóny neprekvapil, ale Czoborová mala už aj svetlejšie momenty stylingu. Stačí spomenúť na minuloročný dévédečkový krst, kde vyzerala očarujúco.

Herečka Karin Haydu.
Fitneska Zora Czoborová pokrstila nové DVD s...
+3Speváčka Veronika Nízlová prišla na krst nového...

U herečky Zuzany Vačkovej sa kombinácia neónovo ružového svetríka s našuchorenými ramenami v rukávoch a sivých nohavíc zdala na prvý pohľad vydarená. Vyšší pás nohavíc, ich strih a kombinovanie s úpletom a tiež členkovými čižmami ale opticky blondínke jemne poškodilo.

Do spoločnosti sa vydala aj polovica speváckej dvojice TWiiNS. Keďže jej sestra Daniela je tehotná, Veronika Nízlová zastúpila aj ju. A narozdiel od svojej pokrvnej príbuznej, ktorá nedávno odhalila na záberoch obnažené tehotenské bruško, Veronika odhalila pevné „tehličky“. Kávový rolák nad pupok v spojení s džínsami a kabátom so zvieracím vzorom pôsobili ležérne, ako celok fungovali.

Speváčka Veronika Nízlová prišla na krst nového... Foto: Robo Homola / Profimedia
Speváčka Veronika Nízlová prišla na krst nového DVD Zory Czoborovej. Speváčka Veronika Nízlová prišla na krst nového DVD Zory Czoborovej.

Nežnejšiu podobu opäť predviedla moderátorka Kveta Horváthová, ktorá s obľubou nosí florálne potlače. Aj tentoraz stavila na šaty s jemným vzorom. K nim pridala iba klasické lodičky a výraznejší rúž na perách. Nebolo to nič prevratné, ale vo výsledku príjemné.

Zostavu doplnila herečka Karin Haydu, s ktorou sa donedávna stretávali diváci v šou Tvoja tvár znie povedome. Haydu má ukážkovú formu a je pochopiteľné, že sa s ňou túži občas pochváliť. Tentoraz tak urobila v trblietavom kostýme so šortkami a odhalila nohy v sieťovaných pančuchách. Práve tie však spôsobili, že výsledok mal šantánový nádych, pôsobil trochu ako kostým.

Herečka Zuzana Vačková prišla na krst nového... Foto: Robo Homola / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Herečka Zuzana Vačková prišla na krst nového DVD. Bola aj jednou z krstných mám. Herečka Zuzana Vačková prišla na krst nového DVD. Bola aj jednou z krstných mám.

Ktorá z dám sa páčila najviac vám?

debata chyba
Viac na túto tému: #Zuzana Vačková #Karin Haydu #Zora Czoborová #Veronika Nízlová

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....