Hilaria Baldwin pár dní po potrate v gala! Chceme ďalšie dieťa, tvrdí manžel

Je to len pár dní, čo sa Hilaria Baldwin podelila o smutnú správu. Tehotná manželka Aleca Baldwina prišla o dieťatko. S hercom sa však objavili vo štvrtok na Museum Gala v New Yorku.

23.11.2019 16:00
debata
Manželský pár Hilaria Baldwin a Alec Baldwin na... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Manželský pár Hilaria Baldwin a Alec Baldwin na akcii American Museum of Natural History Gala. Manželský pár Hilaria Baldwin a Alec Baldwin na akcii American Museum of Natural History Gala.

Tridsaťpäťročná cvičiteľka jogy sa postavila pred objektívy v elegantnej večernej kreácii a pôsobila vyrovnane a príťažlivo. Jej manžel Alec, ktorý na akciu prišiel ako člen komediálnej zostavy skečovej šou Saturday Night Live, stál po jej boku a podporoval ju.

Dvojica sa nevyhla ani otázkam na stratu bábätka, ktoré malo byť štvrtým v poradí pre manželov. „Fyzicky sa cítim omnoho lepšie. Psychicky sa tiež cítim omnoho lepšie. Podeliť sa o niečo takéto môže byť tvrdé, ale keď sa už raz podelíte, stáva sa to celé akoby reálnejšie. A keď už je to raz reálne, ľahšie sa z toho uzdravíte,“ komentovala Hilaria podľa serveru JustJared.com.

Hilaria Baldwin pózuje fotografom pár dní po...
Komik Colin Jost.
+4The Jonas Brothers - zľava: Kevin Jonas, Joe...

„Ak by sme si mali byť ešte bližší, asi by sme už museli byť spolu zošití,“ doplnil pre novinárov Baldwin, podľa ktorého ich manželkin potrat ešte viac zblížil. Priznal tiež, že s manželkou plánujú mať ďalšie dieťa. „Určite budeme mať ďalšie, ale nie hneď. Je to otázka času,“ doplnil.

Manželská dvojica sa na akcii American Museum of Natural History Gala objavila v spoločnosti ďalších známych osobností. Medzi nimi nechýbala napríklad komička Tina Fey, jej kolegyňa Kate McKinnon či herec a zabávač Colin Jost. Prišli aj členovia formácie Jonas Brothers. Viac v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Alec Baldwin #múzeum #potrat #gala #Hilaria Baldwin

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...