Kňažná Charlene zostala doma! Princ Albert dal prednosť nemanželskej dcére

V New Yorku sa konalo gala podujatie pri príležitosti udeľovania cien monackej kňažnej Grace.

27.11.2019 00:00
debata

Do hotela Plaza prišiel pri tejto príležitosti aj monacký princ Albert II., syn zosnulej kňažnej Grace. Nesprevádzala ho však jeho manželka, kňažná Charlene. Na podujatí sa usmievala jeho nemanželská dcéra, Jazmin Grace Grimaldi. Na červenom koberci ju sprevádzal jej partner, herec a muzikant Ian Mellencamp.

Jazmin Grace Grimaldi, nemanželská dcéra princa... Foto: SITA/AP
Jazmin Grace Grimaldi Jazmin Grace Grimaldi, nemanželská dcéra princa Alberta, na podujatí Princess Grace Awards Gala v New Yorku.

27-ročná blondínka mala na sebe trblietavú róbu s korzetovým vrchným dielom, ktorá pôsobila naozaj slávnostne. Vlasy mala sčesané dozadu a jej tvár zdobil výrazný červený rúž. Nemanželská dcéra monackého kniežaťa žije v USA a tam sa pokúša aj o kariéru v šoubiznise. Má na konte jeden singel, ktorý vyšiel v roku 2018, takisto skúša kariéru herečky. Na svojom konte má štyri menšie filmové či seriálové úlohy.

Herečka Bernadette Peters a princ Albert  na... Foto: SITA/AP
Bernadette Peters Herečka Bernadette Peters a princ Albert na podujatí Princess Grace Awards Gala v New Yorku.

Princ Alber priznal otcovstvo pre Jazmin Grace Grimaldiovú v roku 2006 s odôvodnením, že chcel chrániť jej totožnosť než dovŕši istý vek. Okrem Jazmin má princ Albert ešte jednu nemanželskú dcéru – Alexandre Grimaldi-Coste (16). Spolu s manželkou, kňažnou Charlene, vychovávajú 4-ročné dvojičky – princeznú Gabriellu a princa Jacquesa.

Jazmin Grace Grimaldi  a herec a muzikant Ian... Foto: SITA/AP
Jazmin Grace Grimaldi Jazmin Grace Grimaldi a herec a muzikant Ian Mellencamp na podujatí Princess Grace Awards Gala v New Yorku.

Herečka Bernadette Peters, ktorá získala počas slávnostného večera jedno z ocenení, sa obliekla do námorníckej modrej. Ryšavej herečke a knižnej autorke robil na červenom koberci spoločnosť princ Albert. Aj jej šaty mali štedro odhalený dekolt a boli zdobené volánmi.

Herečka Bernadette Peters a princ Albert  na...
Jazmin Grace Grimaldi na podujatí Princess...
+2Herečka Ginna Le Vine na podujatí Princess...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Albert #Jazmin Grace Grimaldi

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....