Kto je tá krásna brunetka? Banderas sa ňou pýši čoraz častejšie

Herec Antonio Banderas sa zúčastnil udeľovania cien magazínu Vanity Fair v španielskom Madride.

27.11.2019 00:00
debata

Niekdajší predstaviteľ Zorra, 59-ročný rodák z Malagy, na podujatie zobral aj svoju partnerku, Nicole Kimpel. Ale nielen ju. Čoraz častejšie sa na spoločenských podujatiach po boku Banderasa ukazuje aj jeho dcéra Stella del Carmen Banderas. 23-ročná pôvabná hnedovláska sa fotoobjektívov nezľakla ani v metropole Španielska.

Antonio Banderas a jeho dcéra Stella del Carmen... Foto: Profimedia
Antonio Banderas Antonio Banderas a jeho dcéra Stella del Carmen Banderas na poduajtí Vanity Fair 'Person of the year 2019' v Madride.

Mamou peknej Stelly je herečka Melanie Griffith, s ňou bol slávny Španiel ženatý v rokoch 1996 až 2015. Svojho slávneho otca už Stella sprevádzala aj pred pár mesiacmi počas udeľovania Hollywood Film Awards. Vtedy s nimi pred objektívmi pózovala aj jej nevlastná sestra, Dakota Johnson. Stella sa podobne ako jej otec, narodila v Španielsku, na svet však neprišla v Malage ale v Marbelle.

Mladučká Stella mala na sebe jednoduché čierne šaty na tenučkých ramienakch, ktoré obopínali jej útlu postavičku. Tmavé vlasy zdedila po otcovi, rozpustené si ich nechala voľne padať na plecia. V ušiach mala len jemné náušnice, v rukách držala malú čiernu kabelku z dielne Chanel.

Na podujatí nechýbala ani Holanďanka Nicole Kimpel, s ktorou sa herec spoznal počas filmového festivalu v Cannes v roku 2014.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Antonio Banderas #Stella Banderas

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...