Nádherná Marcinková, dáma Vášáryová a Pauhofová... na premiére roka fakt zvodná!

Veľká filmová premiéra, na aké pri slovenských filmoch nie sme až takí zvyknutí, sa konala v stredu večer v jednom z bratislavských kín. A hoci väčšina divákov dorazila "ako do kina", hlavní hrdinovia to poňali v gala duchu. Patrí im za to pochvala.

28.11.2019 12:15
debata (7)
Herečka Táňa Pauhofová zvolila skutočne... Foto: Robo Homola / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Herečka Táňa Pauhofová zvolila skutočne provokatívnu večernú kreáciu. Herečka Táňa Pauhofová zvolila skutočne provokatívnu večernú kreáciu.

Od budúceho týždňa sa v slovenských kinách začne premietať novinka Šťastný nový rok – zimná romantická komédia, v ktorej sa diváci budú môcť stretnúť so štvoricou obľúbených hrdiniek z televíznej obrazovky a v ktorej nebude chýbať idyla zimy, romantika, ale aj peripetie a humorné situácie.

Herečka Gabriela Marcinková stavila na červenú...
Herečka Emília Vášáryová vyzerala na premiére...
+21Herečka Zuzana Norisová stvárnila jednu zo...

Réžie sa ujal Jakub Kroner, jeho mama Adriana sa postarala o produkciu a podarilo sa im k projektu pritiahnuť skutočne veľké mená. Väčšina z nich nechýbala ani na spomenutej stredajšej premiére.

Štvorica hlavných hrdiniek v podaní Táňa Pauhofová, Gabriela Marcinková, Zuzana Norisová a Antónia Lišková nesklamala a pred objektívy i divákov počas slávnostného večera prišli vo večerných róbach a ako sa na skutočnú pompéznu premiéru patrí. Dych vyrážala najmä východniarka Marcinková, ktorej jednoduchá voľba na červený večerný model s jemne princeznovskou sukňou, bola na jednotku s hviezdičkou. Hladký a pritom na pohľad luxusný materiál, zvýraznené krivky, ukážková vizáž a dramatický šperk v dekolte z nej robili jednu z najpríťažli­vejších dám večera.

Herečka Emília Vášášryová vyzerala na premiére... Foto: Peter Frolo pre Be Well Media
Herečka Emília Vášáryová vyzerala na premiére očarujúco. Herečka Emília Vášášryová vyzerala na premiére očarujúco.

Prekvapivá bola voľba Táni Pauhofovej. Najmä v kontexte toho, ako ju poznáme. Hoci jej smaragdovozelené metalické šaty pôsobili zahaľujúco, rafinovanosť prichádzala pri chôdzi a pózovaní. Po línii nôh sa totiž ťahali rozparky až po pás a Pauhofovej dodávali na sexepíle. Farba bola volená aj vzhľadom na jej výrazný ryšavý odtieň. Líčenie bolo čerešnička na torte.

Povesť dámy však v tento večer potvrdila aj herečka Emília Vášáryová, ktorá si vo filme zahrala a údajne splnila tak sen Jakubovi Kronerovi. Diva zo SND stavila na večernú tubovú sukňu a kabátik s výraznou brošňou a metalickým dezénom. Mladistvý vzhľad a šarm tejto takmer osemdesiatničky je skutočne závideniahodný.

Herečka Gabriela Marcinková stavila na červenú... Foto: Peter Frolo pre Be Well Media
Herečka Gabriela Marcinková stavila na červenú kreáciu a vyzerala výnimočne. Herečka Gabriela Marcinková stavila na červenú kreáciu a vyzerala výnimočne.

Slávnostný charakter podujatia nepodcenili ani ďalší účinkujúci, medzi nimi už spomenutá Antónia Lišková či Zuzana Norisová alebo predstavitelia mužských úloh Ján Koleník a Tomáš Maštalír. Závan zvodnej elegancie prišiel však aj z Česka a postarala sa o to Anna Kadeřávková. V trblietavých šatách jedna z najodhalenejších žien večera. Ju, ale aj ďalšie známe tváre, ktoré dostali pozvanie na premiéru ako diváci, si môžete pozrieť v galérii.

Herec Tomáš Maštalír prišiel na filmovú... Foto: Peter Frolo pre Be Well Media
Herec Tomáš Maštalír prišiel na filmovú premiéru v sprievode svojej manželky. Herec Tomáš Maštalír prišiel na filmovú premiéru v sprievode svojej manželky.

Vianočná romantická komédia Šťastný nový rok je podľa Emílie Vášáryovej akýmsi vianočným darčekom pre divákov a diváčky. „Mala by im priniesť pohodu, dať lásku a trochu túžby a k tomu ešte tie naše krásne Tatry…,” povedala po slávnostnej premiére Vášáryová. Diváci sa môžu vianočne naladiť už od budúceho štvrtka, kedy film vstúpi do širokej distribúcie.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Táňa Pauhofová #Emília Vášáryová #Gabriela Marcinková #Šťastný nový rok

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...