Tri podoby krásnej Pauhofovej z červeného koberca! Ktorá očarí najviac vás?

Táňa Pauhofová patrí medzi najpôvabnejšie domáce herečky a potvrdzuje to nielen na filmovom plátne. Aj večerné akcie, premiéry či spoločenské udalosti sú v jej podaní často zážitkom.

30.11.2019 17:09
debata (5)
Herečka Táňa Pauhofová zvolila skutočne... Foto: Peter Frolo/Be Well Media
Herečka Táňa Pauhofová zvolila skutočne provokatívnu večernú kreáciu. Herečka Táňa Pauhofová zvolila skutočne provokatívnu večernú kreáciu.

Iba pred pár dňami uviedla rodáčka z Bratislavy nový slovenský film, romantickú vianočnú komédiu Šťastný nový rok a na slávnostnej premiére mnohým vzala dych. Vo večerných šatách smaragdovozelenej farby, ktoré zdobili dva vysoké rozparky, pôsobila ako z hollywoodskeho červeného koberca.

Model z dielne značky Elisabetta Franchi patril medzi najvydarenejšie tohtoročné kreácie známej ryšavky, ale nebola to jediná príležitosť, keď sa mohla Pauhofová predviesť vo svojej „gala verziu“.

Herečka Táňa Pauhofová na premiére seriálu Bez... Foto: Profimedia
Herečka Táňa Pauhofová na premiére seriálu Bez vedomia. V kreácii Christian Dior. Herečka Táňa Pauhofová na premiére seriálu Bez vedomia. V kreácii Christian Dior.

Iba nedávno mal premiéru aj nový seriál z produkcie HBO pod názvom Bez vedomia, na ktorého pražskej premiére nemohla Slovenka chýbať. Stavila na čierne šaty Christian Dior s výrazným koženým opaskom. Doplnila ich netradične nízkymi topánkami s dekoratívnou mašličkou.

Herečka Gabriela Marcinková stavila na červenú...
Herečka Emília Vášáryová vyzerala na premiére...
+21Herečka Zuzana Norisová stvárnila jednu zo...

Svoju „gala“ šnúru odštartovala herečka túto jeseň na prehliadke dizajnéra Marcela Holubca, kam opäť vyrazila v čiernej farbe a stavila na eleganciu v podobe nohavicového kostýmu. Ako sa vám pozdávajú jej večerné variácie? Môžete zahlasovať v našej ankete.

Herečka Táňa Pauhofová na prehliadke Marcela... Foto: Robo Homola / Profimedia
Táňa Pauhofová Herečka Táňa Pauhofová na prehliadke Marcela Holubca.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #móda #červený koberec #gala #Táňa Pauhofová

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...