Kráska z Charlieho anjelov aj jej kolegyňa z Popolušky: Žiarili na filmových cenách

Vo Veľkej Británii sa darí aj nezávislým filmom. Ponuky účinkovať v nich prijímajú aj komerčné tváre a známe krásky. Dôkazom bol nedeľňajší večer v Londýne.

02.12.2019 12:25
debata
Herečka Lily James pózuje fotografom na cenách... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Herečka Lily James pózuje fotografom na cenách British Independent Film Awards 2019. Herečka Lily James pózuje fotografom na cenách British Independent Film Awards 2019.

Na slávnostnom vyhlásení cien British Independent Film Awards sa objavila napríklad herečka Lily James, ktorú naposledy diváci mohli vidieť v hudobnej romantickej komédii Yestarday. Dlhonohá a usmiata kráska dorazila v zamatovej kreácii Alessandra Rich a pôsobila veľmi pôvabne a elegantne.

Hoci mnohí novinári riešili, či bude na nej vidieť údajný nedávny rozchod s partnerom Mattom Smithom, opak bol pravdou. James rozdávala úsmevy a vyzerala vyrovnane.

Herečka Ella Balinska pózuje fotografom na...
Herečka Jessica Barden Thomas.
+4Herečka Eleanor Tomlinson.

Medzi hosťami slávnostného večera bola tiež kráska, ktorú aktuálne môžu diváci vidieť v akčnom filme Charlieho anjeli. Reč je o Elle Balinskej, dlhonohej herečke z Londýna, ktorá doplnila zostavu novej trojice slávnych agentiek. Na filmovom plátne sa síce novinke v réžii Elizabeth Banksovej až tak nedarilo, ale Balinska si rozhodne môže pripísať na konto nárast popularity a záujmu o jej osobu. Niet ani divu, jej krása je dychberúca.

Herečka Ella Balinska pózuje fotografom na... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Ella Balinska Herečka Ella Balinska pózuje fotografom na vyhlásení cien British Independent Film Awards.

Ceny britského nezávislého filmu si nenechala ujsť ani veteránka Kristin Scott Thomas, ktorá si odnášala domov špeciálnu cenu. Prišla tiež herečka Eleanor Tomlinson čo Caitriona Balfe. Viac nájdete v galérii.

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #krása #film #herečka #Lily James #Ella Balinska

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...