Súboj sexy hviezd! Maxwell ledva zahalená, Rihanna s poriadnym výstrihom

Londýnsky galavečer britských módnych cien priniesol niekoľko skutočne odvážnych kreácií večera. Nepredvádzali sa v nich len modelky, ale aj speváčky či herečky. Ktorá zaujala najviac?

03.12.2019 13:25
debata
Modelka Stella Maxwell pózuje na vyhlásení cien... Foto: Reuters, LISI NIESNER
Modelka Stella Maxwell pózuje na vyhlásení cien Fashion Awards 2019. Modelka Stella Maxwell pózuje na vyhlásení cien Fashion Awards 2019.

Vybrať jednu by asi bolo zbytočné, mnohé dámy sa na slávnostnom gala predviedli v ukážkovej forme. Hoci občas trošku odhaľujúcej. Platilo to napríklad o topmodelke Stelle Maxwellovej, ktorá je známa provokatívnymi outfitmi. A povesti nezostala nič dlžná. Hoci si vzala na seba šaty až po zem, materiál, strih, to všetko ju viac odhaľovalo ako zahaľovalo. Bývalá priateľka Miley Cyrusovej vystavila na obdiv štíhle telo aj ukážkové nohy. Výstrih ledva zostal bez odhalenia.

Speváčka Nicole Scherzinger v kreácii od... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Britain Fashion Speváčka Nicole Scherzinger v kreácii od Juliena Macdonalda. Speváčka Nicole Scherzinger v kreácii od Juliena Macdonalda.

Práve na výstrihy kládli v tento večer dôraz mnohé dámy. K nim sa radila napríklad speváčka Nicole Schezinger, ktorej kreácia od Juliena Macdonalda bola patrične noblesná, sexy a dekolt priklincoval zrak nejedného okoloidúceho. Podobne ako u topmodelky Jourdan Dunnovej.

Britská kráska Daisy Lowe je známa tým, že často volí kúsky z priehľadného materiálu a vybrala si podobne aj tentoraz. Šaty s predným zapínaním z jemnej čipky odhaľovali jej kyprejšiu figúru. A výstrih nezostal bez povšimnutia.

Modelka Daisy Lowe stavila na priehľadnú kreáciu. Foto: Reuters, LISI NIESNER
Modelka Daisy Lowe stavila na priehľadnú kreáciu. Modelka Daisy Lowe stavila na priehľadnú kreáciu.

Napumpovaný dekolt ukázala v pondelňajší večer aj speváčka Rihanna, ktorá sa ukázala hneď v spoločnosti dvoch mužov. Jedným bol raper ASAP Rocky, druhým štylista a módny redaktor Jahleel Weaver.

Speváčka Rihanna na vyhlásení cien British...
Herečka Emilia Clarke pózuje v šatách...
+41Modelka Rosie Huntington-Whiteley v kreácii...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Rihanna #Nicole Scherzinger #Stella Maxwell

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...