Modrá krv na červenom koberci!? Lady Windsor či lady Charteris, ktorá očarí viac?

Aké by to boli módne ceny v Londýne bez zástupcov britskej šľachty? Na slávnostnom vyhlásení British Fashion Awards sa objavili hneď dve zástupkyne s modrou krvou v žilách. Hotové modelky!

04.12.2019 12:00
Lady Mary Charteris prišla v kreácii... Foto: ,
Lady Mary Charteris prišla v kreácii Gimabattista Valli Haute Couture.
debata
Lady Mary Charteris prišla v kreácii... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Lady Mary Charteris prišla v kreácii Gimabattista Valli Haute Couture. Lady Mary Charteris prišla v kreácii Gimabattista Valli Haute Couture.

Reč je o Lady Amelii Windsorovej a Lady Mary Charterisovej, ktoré obe už v minulosti využili svoj pôvab (ale aj slávne meno) pred objektívom a na stránkach magazínov. V pondelok večer v Londýne predviedli fotografom gala „verziu“.

Dvadsaťštyriročná Amelia z rodu Windsorovcov, ktorý je v priamom príbuzenskom vzťahu s britskou kráľovskou rodinou, sa obliekla do kreácie Philosophy di Lorenzo Serafini. Večerné šaty bez ramienok pôsobili na nej elegantne a decentne zároveň.

Modelka, inak Lady Amelia Windsor prišla v... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Modelka, inak Lady Amelia Windsor prišla v šatách Philosophy di Lorenzo Serafini. Modelka, inak Lady Amelia Windsor prišla v šatách Philosophy di Lorenzo Serafini.

Jej kolegyňa Mary Charteris, ktorá pochádza zo starej šľachtickej rodiny, bola o dosť odvážnejšia. V lurexovej kreácii od Giambattistu Valliho odhalila ploché bruško a štíhle proporcie.

Obe dámy sa napriek tomu, že sú súčasťou bohatých rodín, neváhajú realizovať ani v pracovnej sfére. Popri modelingu je to v prípade Lady Amelie Windsorovej prispievanie do magazínu Tatler. Charteris je členkou formácie The Big Pink, kde okrem vokálov tiež hrá na klávesoch.

Speváčka Rihanna na vyhlásení cien British...
Herečka Emilia Clarke pózuje v šatách...
+41Modelka Rosie Huntington-Whiteley v kreácii...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #ceny #Fashion Awards #Lady Amelia Windsor #Lady Mary Charteris

+ Pokoj nenájdete len tak, musíte to v prvom rade sami chcieť.
Radíte všetkým na okolo pritom sami so sebou si...

+ Zamerajte sa na potraviny, ktoré podporujú vaše zdravie.
Nenechávajte všetko na pleciach kolegov, keď treba,...